Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 23.10.2012.
22:33
Beta A

Bekvalac: Pokušaćemo da uđemo u istorijsko četvrtfinale

Trener Novog Pazara Dragoljub Bekvalac rekao je da će njegova ekipa pokušati da se pobedom protiv Rada prvi put plasira u četvrtfinale u Kupu Srbije i tako se oduži navijačima za lošu igru protiv OFK Beograda.

Dragoljub Bekvalac

"Sutra ćemo imati istorijsku šansu da uđemo u četvrtfinale Kupa i odužimo se navijačima zbog nedostatka borbenosti i agresivnosti u meču sa OFK Beogradom (0:0). Nismo želeli Rad u ovoj fazi kupa, kao ni oni nas, a to garantuje užitak za gledaoce", rekao je Bekvalac novinarima na Gradskom stadionu.

On je dodao da tim sa Banjice uvek ima evropske ambicije i da njegovi dobri rezultati nisu slučajni.

"Rad je najpre postao ozbiljan klub, a zatim je oformljen odličan tim. Rezultati koje postižu u nekoliko zadnih sezona nisu slučajni. Odigrali su ravnopravno protiv Partizana i sa igračem manje u polju", ocenio je Bekvalac.

On je najavio i nekoliko promena u startnoj postavi zbog želje da "osveži tim i odmori neke igrače koji su odigrali sve utakmice".

Trener Rada Marko Nikolić rekao je danas da je Novi Pazar najteži mogući protivnik u osmini finala, ali je istakao da veruje u svoje fudbalere i njihovu sposobnost da ispune cilj u sledeći krug Kupa Srbije.

"Novi Pazar je najteži mogući protivnik koga smo mogli da dobijemo, pa još na njihovom stadionu. Nije to onaj Pazar od prošle godine sa mnogo problema. Sada imaju tim vredan poštovanja, dugo su na okupu, imaju dobrog trenera i pun stadion. Očekuje nas nimalo lak posao, ali cilj je jasan", plasman u sledeću rundu takmičenja", rekao je Nikolić.

Novi Pazar dočekuje Rad od 14.00 na svom terenu. "Azuri sa Banjice" su odlično počeli sezonu, ali su u poslednja dva kola pretrpeli poraze od po 1:0, u meču u kojima su imali mnogo šansi, ali ih nisu iskoristili.

Nikolić je kazao da dva poraza posle serije pobeda nije uticalo loše na ekipu i veruje da je Novi Pazar prava prilika da se ekipa vrati na pobednički put.

"Verujem da se to uopšte nije odrazilo na igrače, a sutrašnja utakmica će biti pravi test trenutnog stanja. Pretrpeli smo dva identična poraza u utakmicama koje su ličile kao jaje jajetu. U njima nam je jedino falila takmičarska nit. Sutrašnji ispit je težak, ali verujem da će igrači reagovati na pravi način", rekao je Nikolić.

Navijači dva tima su se u prošlosti sukobljavali nekoliko puta, a poslednji put u martu ove godine u prvenstvenom duelu na Banjici. Najveći incident, ipak, desio se marta 2004. godine u Novom Pazaru, kada su se huligani tukli na terenu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online