Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Četvrtak 18.10.2012.
10:45
Vestionline, Telegraf.rs A

Bane: Miho, nemoj da glumiš patriotu!

Mihajlović: "Boli me k...c gde vas dvojita igrate. Ovde ja odlučujem ko će gde da igra"! Ivanović: "Jesam li ja došao iz Londona da razigravam igrače iz tvoje menadžerske agencije".

Ništa od ljubavi selektora i kapitena - Siniša Mihajlović i Branislav Ivanović

Strasti se ne smiruju i prljav veš iz tabora fudbalske reprezentacije Srbije svaki dan se iznova iznosi. Poslednje informacije pojedinih beogradskih medija jesu da je dan posle poraza od Belgije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazilu, došlo je do sukoba između selektora Siniše Mihajlovića i kapitena reprezentacije Srbije Branislava Ivanovića i njegovog zamenika Aleksandra Kolarova.

Navodno, fizički sukob Mihe i Ivanovića sprečili su pojedini članovi stručnog štaba!?

Mihajlović je uvredljivo nastupio na sastanku u Staroj Pazovi, okrivivši dvojac najiskusnijih za ubedljiv poraz od “crvenih đavola”, pa je svima koji su gledali bilo neprijatno.

"Boli me k…c gde vas dvojica igrate, za mene ste svi isti! Ovde ja odlučujem ko će gde da igra. Sram vas bilo, izbaciću vas obojicu iz tima! Umislili ste da ste napadači. Vi ste bekovi i igraćete tamo gde ja kažem", besneo je Mihajlović.

Ivanović i Kolarov stoički su istrpeli tiradu, da bi posle narednog treninga Ivanović prišao Mihajloviću, prekinuvši njegov razgovor sa Miroslavom Tanjgom. Tada je došlo do žestoke svađe, koja zamalo nije prerasla u tuču.

"Kako se ponašaš prema nama? Kako možeš da nas vređaš pred svima? Nemoj da vičeš na nas. Ti si šef, to je jasno, ti odlučuješ o svemu, ali nemoj da glumiš nekog patriotu, jer znamo šta radiš i zašto si ovde. Jesam li došao iz Londona da razigravam igrače iz tvoje menadžerske agencije?", zapitao se Ivanović, a prenosi "Press".

Mihajlović i Ivanović nisu razgovarali sve do pred meč protiv Makedonije, kada je selektor obavestio kapitena da će biti na klupi za rezerve.

Četvorka vedri i oblači

 

Prema rečima izvora "Kurira", u Fudbalskom savezu Srbije postoji sistem po kojem se u nacionalnom timu forsiraju igrači koje zastupaju Fali Ramadani, Pini Zahavi, Serđo Berti i Vlada Lemić.

 

Njih četvorica godinama rade zajedno i krake su razgranali ne samo u srpskim klubovima već i u vodećim evropskim ekipama poput Čelsija, PSŽ, Mančester sitija, Fiorentine... U fudbalskim krugovima postoji i izreka da na "Stamford Bridžu" ne može kiša da padne a da ne pita Lemića.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 18.10.2012. 12:05
Ово је бре да се скупе сви родољуби и навијачи и да се отера под хитно! Михајловић је дошао без знања и рада у репрезентацији а и тамо где је био није показао неке резултате! Свака част Ивановићу..нека му је сасуо!
Četvrtak 18.10.2012. 17:16
Ovoliko razočarenje od Mihe, nisam očekivao! Sramno!
Četvrtak 18.10.2012. 14:11
Pomladiti tim da,ali to se radi postepeno.To čak i Štimac zna.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online