Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Nedelja 14.10.2012.
19:53
Vestionline, B92 A

Mihajlović: Gradim tim do Mundijala u Brazilu

Selektor Srbije Siniša Mihajlović izjavio je u intervjuu za italijanske medije da će biti na klupi "orlova" do 2014. godine, tačnije do Svetskog prvenstva u Brazilu.

Pod pritiskom - Siniša Mihajlović

Mihajlović je istakao da će podneti ostavku u slučaju neuspeha u kvalifikacijama, te da mu je glavni cilj da stvori tim za budućnost.

"Sastavio sam ekipu od 23 mlada i talentovana fudbalera. Verujem u svoje i njihove mogućnosti. Prihvatio sam ovaj izazov i nadam se da ću ga ispuniti i izgraditi tim za budućnost. Posle toga ću se vratiti u Italiju", rekao je Mihajlović.

Selektor Srbije je još jednom naglasio da će 2014. okončati posao u Srbiji i vratiti se u Italiju.

"FSS je želeo ugovor na četiri godine, ali sam odbio. Ako se ne kvalifikujemo u Brazil podneću ostavku. Inače, ostajem do kraja Svetskog prvenstva. Posle toga ću se vratiti u Italiju, nedostaje mi", istakao je Mihajlović.

Srbija posle tri meča u Grupi A kvalifikacija za Mundijal u Brazilu ima četiri boda, a u utorak gostuje Makedoniji u Skoplju.

Janevski menja taktiku za Srbiju


Selektor fudbalske reprezentacije Makedonije Čedomir Janevski rekao je da će napraviti nekoliko izmena za meč protiv Srbije u nastavku kvalifikacija za SP.


"Sigurno ću napraviti nekoliko izmena za meč sa Srbijom, a izostanak Pandeva će svakako biti veliki hendikep za nas. Nezadovoljan sam igrom poslednje linije, bekovi su bili slabi, a Popov dekoncentrisan što kao igrač koji nastupa u Premijer ligi sebi ne bi smeo da dozvoli", rekao je Janevski.

 

Obe reprezentacije doživele su poraze u petak, Makedonija je izgubila od Hrvatske u Skoplju (1:2), dok je Belgija sa 0:3 slavila na beogradskoj "Marakani".

 

"Očekuje nas teška utakmica, a u prednosti će biti ekipa koja se bolje oporavi od neuspeha u prošlim mečevima. Iznenadio me je poraz Srbije, ali opet se vidi da je ovo jaka i izjednačena grupa", dodao je selektor Makedonije.

 

Meč Makedonija - Srbija igra se u utorak od 20.30 na stadionu "Filip II" u Skoplju.

POVEZANE VESTI

Nedelja 14.10.2012. 20:49
Ајмо Миха против маћедонаца да наплатимо све пропуштено!
Nedelja 14.10.2012. 21:12
e Miksajlovicu,bega odavde nisi ti za selektora imas jedan remi i jednu pobedu od pitaj Boga kolko utakmica?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online