Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 11.10.2012.
17:31
Vestionline, Blic A

Mihajlović: Napašćemo Belgiju od starta

Selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović rekao je da pred utakmicu sa Belgijom u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo ima dve dileme u timu, ali da se ne radi o poziciji golmana.

Imam nedoumice oko dva mesta u timu - Siniša Mihajlović

Miha ne računa na Fejsu, Sulejmanija, Bastu i Radovanovića zbog povreda, ali naglašava da to ne znači da će tako biti u utorak protiv Makedonije.


"Imam nedoumice oko dva mesta u timu, ali to nije golman. Najkasnije do petka ujutru kada ćemo imati lagani trening razrešićemo sve dileme. Najvažnije je i da tu, koga god da izaberem, ne mogu da pogrešim tako da su to slatke brige", smatra Mihajlović.

O vrlinama i manama Belgije selektor nije želeo da priča previše.

"Videli smo i njihove slabosti i mane, ali i gde mogu da nam naprave problem. Nijedna reprezentacija na svetu nije perfektna, svaka ima negativne i pozitivne stvari, videćemo u petak uveče koliko smo se dobro spremili. Mi svaku utakmicu želimo da pobedimo, a ne da ne izgubimo. Krenućemo ofanzivno, a normalno je da se tokom meča promene neke stvari na terenu", kaže Mihajlović.

Kapiten Branislav Ivanović svestan je da "orlovi" treba prvo da gledaju u "svoje dvorište", a ne da se opterećuju povredama Belgijanaca.

"Smatram da Belgijanci imaju dobar tim, a nas ne treba da interesuje ko će da igra a ko neće i na kojim pozicijama. Pre svega treba da mislimo na nas i da razmišljamo o načinu na koji ćemo mi da se suprotstavimo njima", poručio je Ivanović.

Selektor Siniša Mihajlović i Aleksandar Kolarov su imali sitna peckanja oko izjave Dejvida Plata da je Kolarov jedan od najboljih izvođača slobodnih udaraca na svetu, ali da je Mihajlović još uvek bolji.

"Selektor je dao mnogo više golova od mene, ali moja je prednost u tome što on ne može više da izvodi slobodne udarce, za razliku od mene", rekao je Kolarov na šta je Mihajlović imao spreman odgovor.

"Nije da ne mogu da izvodim slobodne udarce, nego ne mogu da igram, ali volim što si perspektivan", šeretski je odgovorio Mihajlović.

Članovi reprezentacije očekuju veliku podršku od navijača.

"Svesni smo da navijači mogu da nam daju veliku podršku, ali isto tako i da tu podršku moramo da zaslužimo. Očekujem da zajedničkim snagama dođemo do rezultata koji nam odgovara", rekao je Ivanović.

Karte za utakmicu prodaju se još samo danas u Kragujevcu, Nišu i Novom Sadu, a od petka će moći da se kupe samo na stadionu Crvene zvezde od 10 sati do početka meča, kao i putem "kol centra" Fudbalskog saveza Srbije i internet servisa "iticket.rs".

Utakmica kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014. godine između Srbije i Belgije igra se u petak od 20.30 sati na stadionu Crvene zvezde.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online