Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 08.10.2012.
23:46
B92, Večernje novosti A

Stojković: Ifeani me nije namerno povredio

Golman Partizana Vladimir Stojković kaže da ga Ifeani Onjilo nije namerno povredio i da je pričao sa njim posle meča.

Nezgodan trenutak za težu povredu Vladimira Stojkovića

Stojković se povredio u 33. minutu meča Partizana i Javora u okviru 8. kola Jelen Superlige, kada mu je posle sudara sa Ifeanijem Onjilom, napukla ključna kost.

Trener Vladimir Vermezović bio je primoran da izvede Stojkovića iz igre, a golman ‘crno-belih’ kolima hitne pomoći je napustio stadion Partizana.

“Siguran sam da nije imao nameru da me povredi, pričali smo posle meča. Izvinjavao mi se dugo i iskreno. To je sport, dešavaju se takve situacije. Razumem njegovu želju da stigne do lopte, isto sam i ja krenuo. Ipak, mislim da je mogao da uspori kad je video da ja prvi stižem do lopte”, kaza je Stojković.

Golmanu “crno-belih” je konstatovan prelom ključne kosti pa će sigurno propustiti kvalifikacione mečeve reprezentacije Srbije protiv Belgije i Makedonije. Zbog te povrede on bi mogao da odsustvuje sa terena od dva do tri meseca.

“Moraću da nosim zaštitu mesec dana, a kasnije da sačekam još dve nedelje dok kost zaraste. Ukoliko bude bilo potrebno mogao bih da se stavim na raspolaganje timu i pred kraj jeseni, ali je realnije da sa ekipom budem od početka priprema za prolećni deo. Nikako nisam uspeo da zaspim. Bolovi jesu glavni uzrok, ali sam razmišljao i o trenutku u kojem me sve ovo snašlo. Stekao sam samopouzdanje, sa mnogo radosti očekivao najvažnije utakmice ove jeseni i onda ovako nešto da mi se dogodi. Moraću da izađem još jači iz svega ovoga. Kukanje i jadikovanje me nikud neće odvesti. Planiram da se na proleće vratim još jači", odlučan je Stojke.

On je u ponedeljak posetio reprezentativce koji su se okupili u Staroj Pazovi i razgovarao sa selektorom Mihajlovićem. Zbog njegove povrede, Mihajlović je naknadno pozvao Bojana Jagorčevića.

“Razgovarao sam sa Mihajlovićem i dobio od njega kao i do sada maksimalnu podršku. Javno mu obećavam da ću se na pravi način odužiti na utakmici protiv Hrvatske, a do tada ću da budem najverniji navijač i na utakmicama i treninzima ću bodriti saigrače iz reprezentacije”, zaključio je Stojković.

Srbija će dočekati Belgiju u petak, 12. oktobra u 20.30 na stadionu Crvene zvezde u Beogradu, dok će četiri dana kasnije gostovati Makedoniji u Skoplju.

POVEZANE VESTI

Utorak 09.10.2012. 10:56
Mustafa, da Bog da da nikad vise ne branis za repku, a posto nisam necovek kao ti, brz oporavak ti zelim... A da si djubre, djubre si...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online