Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 07.10.2012.
20:25
Vestionline, Beta A

Vermezović: Stojković završio ovu polusezonu

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović rekao je da golman crno-belih Vladimir Stojković zbog povrede ramena, odnosno napukle ključne kosti u večerašnjoj utakmici sa Javorom neće moći da brani do kraja jesenje polusezone.

Prelom ključne kosti - Vladimir Stojković

"Za Stojkovića je ova polusezona sigurno završena, jer mu sledi pauza od oko mesec i po dana. Zbog toga ćemo iz Teleoptika vratiti Živka Živkovića... Ne mogu da verujem šta se desilo, umesto da ga preskoči, fudbaler Javora je uleteo u njega i zbog toga je trebalo da dobije crveni karton", rekao je Vermezović novinarima na stadionu Partizana posle pobede svog tima sa 2:1 u utakmici 8. kola Super lige.

Sudar Stojkovića i Nigerijca Onjila Ifeanija dogodio se u 31. minutu utakmice, posle čega je Partizanov čuvar mreže morao da bude zamenjen, a napadač Javora je dobio žuti karton.

Ifeani je u 55. minutu ponovo javno opomenut zbog simuliranja prekršaja za penal, pa je isključen.

Trener gostujućeg tima Mladen Dodić rekao je novinarima da mu je Nigerijac posle meča tvrdio da je bio fauliran u toj situaciji.

"Ključan trenutak utakmice je crveni karton. Ifeani mi je tvrdio da je bio čist penal. Da je dosuđen, ne bismo imali igrača manja. Ovako je Partizan iskoristio naš umor", kazao je Dodić.

On je istakao da su njegovi igrači pokazali da mogu ravnopravno da se nose sa najjačim ekipama.

"Imali smo veliku šansu nekoliko trenutaka pre pobedničkog gola Partizana, kada je Eliomar Silva trebao da doda, ali je šutirao i zbog toga smo surovo kažnjeni. Kada primiš gol od Partizana u 6. minutu sve ide na njegovu vodenicu, ali mi smo odigrali prvo poluvreme veoma dobro", dodao je trener Javora.

Partizan je do pobede došao golovima Marka Šćepovića u 6. i Aleksandra Mitrovića u 75. minutu, dok je strelac za Javor bio Ifeani u 35. minutu.

Trener crno-belih Vermezović kazao je da je zadovoljan što je njegova ekipa osvojila tri boda, kojima se vratila na vodeću poziciju u Super ligi.

"Zadovoljan sam zalaganjem i pre svega pobedom. Javor je imao tešku utakmicu protiv Crvene zvezde u sredu i očekivao sam da padnu u drugom poluvremenu, što se i desilo. Posle našeg ranog vođstva neshvatljivo smo stali, ali tri boda su najvažnija. Javor je pokazao da je odlično vođena ekipa i da igra sjajno na kontranapade", rekao je Vermezović.

Mihajlović pozvao Jorgačevića umesto Stojkovića

 

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović pozvao je večeras golmana belgijskog Briža Bojana Jorgacčvića u nacionalni tim umesto povređenog Vladimira Stojkovića, saopštio je Fudbalski savez Srbije.

 

Mihajlović je jutros saopštio spisak igrača za utakmice protiv Belgije i Makedonije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu, a na njemu se od golmana nalaze još Željko Brkić iz Udinezea i Damir Kahriman iz Tavrije.

POVEZANE VESTI

Nedelja 07.10.2012. 21:48
Zelim ti brz oporavak Stojke.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online