Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 06.10.2012.
15:39
Vestionline, zvanični sajt A

JSL: Zvezda u Subotici, Partizan dočekuje Javor

U nedelju su na programu sve utakmice osmog kola Jelen Superlige u kojima Spartak dočekuje Crvenu zvezdu u Subotici, dok će Partizan u Beogradu ugostiti Javor.

Crvena zvezda je u sredu pobedila Javor u Ivanjici u odloženoj utakmici prvog kola i tako posle 712 dana zauzela prvo mesto na tabeli i ukoliko pobedi Spartak na toj poziciji će i ostati tokom dvonedeljnje prvenstve pauze zbog mečeva reprezentacije.

Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković se nada da će njegov tim pobedom okončati ciklus utakmica.

"Zatvaramo ciklus utakmica susretom u Subotici. Igra i rezultat iz ovog meča odrediće nam raspoloženje u naredne dve nedelje koliko će trajati aktivnosti nacionalnog tima i sigurno da želimo da u dobrom raspoloženju provedemo naredne dve nedelje. Poznato je da smo imali malo vremena za treninge, ali i pored toga ostvarili smo dobre rezultate i posle dve godine ponovo smo na čelu tabele. Sada treba da učinimo sve da se zadržimo na toj poziciji, što susretu sa Spartakom daje dodatni značaj. Skoncentrisani smo samo na nas, na našu igru i zadatke", rekao je Janković.

Partizan posle poraza u Kazanju od Rubina (2:0) u dočekuje Javor u domaćem šampionatu. "Crno-beli" su u prvenstvu vezali pet pobeda, dok su Ivanjičini na poslednjih pet utakmica pobedili samo OFK Beograd (3:1).

Trener Partizana Vladimir Vermezović kaže da je njegov tim spreman za utakmicu sa Javorom.

"Vrlo važna utakmica za nas pošto dolazi uoči dvonedeljne pauze. Svakako je Javor nezgodan protivnik, pre par dana su izgubili od Crvene zvezde i videćemo sa kakvom će psihologijom ući u utakmicu sa nama. Mi smo spremni za ovu utakmicu, nemamo povređenih igrača posle evropske utakmice i siguran sam da će se igrači vrlo brzo prebaciti na domaći kolosek, jer nemaju nijednog razloga da budu nezadovoljni. Odigrali smo dobru utakmicu u Kazanju, stekli neophodno iskustvo i nadam se da sa takvom psihologijom ulazimo u utakmicu sa Javorom. Želimo da ostanemo u vrhu tabele i da sa tom minimalnom prednošću Zvezde dočekamo derbi i u direktnom duelu vidimo ko je bolji", kazao je Vermezović. 

U Kuli se sastaju klubovi koji su i dalje bez pobede, Hajduk i Smederevo, dok BSK u Borči dočekuje kragujevački Radnički. Donji Srem je posle sjajnog početka sezone vezao tri poraza i u Novom Sadu dočekuje niški Radnički koji je u prošlom kolu pobedio Borču sa 4:1. U malom derbiju Jagodina dočekuje Novi Pazar, dok u beogradskom duelu OFK na Karaburmi će ugostiti Rad. 

Jelen Superliga, osmo kolo:
15.00h Spartak - Crvena zvezda
15.30h Hajduk - Smederevo
15.30h BSK - Radnički Kragujevac
15.30h Donji Srem - Radnički Niš
15.30h Jagodina - Novi Pazar
15.30h OFK Beograd - Rad
15.30h Sloboda - Vojvodina
17.00h Partizan - Javor

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online