Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 02.10.2012.
23:38
Vestionline, B92 A

LŠ: Siti dočekuje Dortmund, PSŽ u Portu

U sredu su na programu utakmice drugog kola Lige šampiona u grupama A, B, C i D, a u derbiju kola na "Itihadu" sastaju se Mančester Siti i Borusija Dortmund.

Žele pobedu posle poraza u Madridu (3:2) - igrači Mančester Sitija

Siti na početku sezone ne igra na očekivanom nivou, u svakoj takmičarskoj utakmici do sada primili su barem po gol, a u duelu sa Fulamom prošlog vikenda pobedu su ostvarili u poslednjim minutima meča (1:2).

"Još malo je potrebno da bismo se vratili u šampionsku formu od prošle godine. Imamo kvalitetne igrače, kako u prvih jedanaest, tako i na klupi“, kaže menadžer Sitija Roberto Manćini koji neće moći da računa na Maikona, Rodvela i Ričardsa zbog povreda.

Trener Dortmunda Jirgen Klop ostaje oprezan i pored "petarde“ njegovog tima protiv Menhengladbaha prošle subote.

"Znamo šta treba da uradimo ako hoćemo da preživimo u Mančesteru. To je ekipa sastavljena od zvezda, ne smemo da se opustimo“.

U drugom meču grupe B Ajaks u Amsterdamu dočekuje Real Madrid, a prvi meč dana od 18 sati igraju Zenit i Milan.

U drugom meču grupe C Malaga gostuje Anderlehtu, a u grupi B igraju Arsenal – Olimpijakos i Šalke – Monpelje.

Konačno, u grupi A Dinamo Kijev dočekuje imenjaka iz Zagreba, a PSŽ u Portugalu za rivala ima Porto.

Izabranici Vitora Pereire znaju kako se pobeđuje u ovakvim mečevima, a pomoć da dođu do tri boda pružiće im 50 hiljada frenetičnih navijača na "Dragau".

"Oni su izuzetno jaki i kompaktni. Preko leta su doveli neke od najboljih igrača na svetu, i sigurno je da imaju visoke ambicije. Mi znamo koje su naše prednosti, i sigurno je da ćemo ići na pobedu, ali moramo biti staloženi i strpljivi i rezultat će doći“, rekao je trener domaćih.

Tijago Silva se vraća u svoj bivši klub, doduše odigrao je samo jedan meč jer je bio član rezervnog tima, pre nego što se preselio u Dinamo iz Moskve. Karlo Anćeloti ne može da računa na povređenog Tijaga Motu i rovitog Sisoka, dok se očekuje da Pastore i Menez nameštaju šanse Ibri.

"Mi smo na papiru jedan od najačih, ako ne i najači, klub na svetu. Na nama ja da to potvrdimo na terenu. U Portugalu idemo na pobedu, kao i u svakom meču koji igramo“, rekao je Tijago Silva, koji dodaje da se odlično uklopio u pariski tim.

Grupa A:
Dinamo Kijev – Dinamo Zagreb (20.45)
Porto – Pari sen Žermen (20.45)
Tabela: PSŽ 3, Porto 3, Dinamo Zagreb 0, Dinamo Kijev 0.

Grupa B:
Arsenal – Olimpijakos (20.45)
Šalke – Monpelje (20.45)
Tabela: Arsenal 3, Šalke 3, Monpelje 0, Olimpijakos 0.

Grupa C:
Zenit – Milan (18)
Anderleht – Malaga (20.45)
Tabela: Malaga 3, Milan 1, Anderleht 1, Zenit 0.

Grupa D:
Ajaks – Real Madrid (20.45)
Mančester Siti – Borusija Dortmund (20.45)
Tabela: Real Madrid 3, Borusija 3, Ajaks 0, Mančester Siti 0.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online