Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 02.10.2012.
14:45
Beta A

Zvezda u Ivanjici traži šansu za prvo mesto

Trener fudbalskog kluba Crvena zvezda Aleksandar Janković izjavio je danas da očekuje da njegov tim pobedi Javor u Ivanjici i da tako dođe do prvog mesta na tabeli.

Traži tri boda u Ivanjici - Aleksandar Janković

Crvena zvezda će sutra od 15.30 sati igrati u Ivanjici, ranije odloženi meč prvog kola Super lige Srbije.

"Očekuje nas meč u Ivanjici, protiv protivnika koga respektujemo. Javor je neugodan domaćin i ekipa koja je umela Zvezdi da 'otkine' bodove u prošlosti", rekao je Janković na konferenciji za novinare i dodao da očekuje dobru utakmicu, ali i da očekuje da će njegov tim da pobedi.

"Tražićemo kao i uvek pobedu i nova tri boda, jer bismo tako izašli na prvo mesto tabele. Cilj nam je da na tom mestu ostanemo do kraja prvenstva", rekao je Janković. 

Fudbaler Crvene zvezde Milan Jovanović optimista je uoči narednog meča.

"Sutra treba da izadđemo na teren hladne glave. Ne treba da nas poremeti činjenica da pobedom izbijamo na prvo mesto. Treba da odigramo maksimalno koncentrisano, odgovorno i ispunimo ciljeve koje je šef postavio ispred nas", rekao je Jovanović.

Crvena zvezda je trenutno treća na tabeli sa 16 bodova, iza Partizana koji ima 18 i Rada koji je skupio 17 bodova.

Trener Javora Mladen Dodić rekao je da će njegova ekipa pokušati da iskoristi trenutrnu dobru formu i ostvari povoljan rezultat u meču sa Crvenom zvezdom.

"Očekujem pune tribine, a cilj je da, kao i na svakom drugom meču, pružimo svoj maksimum. Pozitivan rezultat nekada može doći i kao splet okolnosti, a igre koje pružamo su naš veliki adut i razlog za optimizam", rekao je Dodić novopazarskom radiju Sto plus.

On za sutrašnju utakmicu neće moći da računa na Vladimira Radivojevića, koji je dobio crveni karton u pobedi od 3:1 nad OFK Beogradom u prošlom kolu.

"Još nekoliko igrača se žali na lakše povrede, a mali fond igrača je naš veliki problem. Imamo težak i zgusnut raspored, obzirom da nas već u nedelju očekuje gostovanje Partizanu, ali pre ili kasnije morate igrati sa svakim rivalom", kazao je Dodić.

Trener Javora je ocenio da bi njegovoj ekipi više odgovaralo da je meč protiv Crvene zvezde odigran u terminu koji je bio predviđen za prvo kolo Super lige.

"Sa ove tačke gledišta, bilo bi nam lakše da smo meč igrali u predviđeno vreme, jer je Crvena zvezda tad bila u problemima. Posle toga, angažovali su nekoliko dobrih igrača i novog trenara, pa su u usponu forme i seriji pobeda", zaključio je Dodić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online