Nedelja 6. 10. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 18.09.2012.
12:45
P. Živković - Vesti A

"Ostao sam zbog Stefana"

Marko Šćepović se konačno vratio na svoje radno mesto. U 63. minutu meča sa Kuljanima odjeknuo je aplauz sa tribina, posle tačno 10 meseci navijači su dobili priliku sa pozdrave oporavljenog napadača.

Braća Marko i Stefan Šćepović

Nedostajao je Marko Šćepović svima u Humskoj. Možda najviše Avramu Grantu, koji bez prve opcije u napadu nije uspeo da ubedi "grobare" da je pravi trener za Partizan.


Šćepović je pravi biser, prva opcija i za selektora Sinišu Mihajlovića, ali mu sledi jednomesečni period u kome treba da se vrati u formu i podseti zbog čega ga mnogi stručnjaci porede sa Zlatanom Ibrahimovićem.


"Verujte da se osećam kao da mi je pao veliki teret sa leđa", iskren je Šćepović.

"Jedva sam čekao da istrčim na teren, mada ruku na srce nije bilo potrebno da se izlažem nekom većem naporu posle vođstva od 5:0. Lopta me je slušala, ne sumnjam da će vremenom doći i golovi i da će me već posle tri-četiri utakmice proći taj prirodni strah od udarca u operisano koleno. Možda je potrebno da me neko na treningu dobro udari baš po tom mestu koje je bilo povređeno, pa da se potpuno uverimo da je sve u redu sa nogom".

.

Moramo da pobedimo Nefči

 

Šćepović se nada da će biti među 18 igrača koji će konkurisati za duel sa Nefčijem u četvrtak. Partizan veruje u pobedu na startu grupne faze Lige Evrope.

 

"Dočekujemo Nefči u odličnoj atmosferi, posle lepe i visoke pobede nad Hajdukom. Mislim da su Azerbejdžanci najslabiji u našoj grupi i da bismo mogli i morali da ih dobijemo na našem terenu", podseća Šćepović.

Verovali su u Humskoj da će mlađi Šćepović možda biti spreman i za kvalifikacije u Ligi šampiona. Međutim, niti su u klubu žurili sa njegovim povratkom niti je bilo realno da Marko na pravi način pomogne saigračima.

"Nedostajalo je par nedelja, mada nije baš bilo pametno da se požurujem. Kod takvih povreda je moguće da se stvari iskomplikuju, i na taj način bi se upropastio sav trud tokom oporavka. Važno da je sada sve u redu, a podjednako mi je bitno da je i moj brat Stefan počeo da igra onako kako se očekuje od njega".


Dugo su braća Šćepović čekala da u jednom zvaničnom meču zaigraju zajedno. Počeli su u omladinskoj školi Partizana, ali je Stefan otišao u OFK Beograd. Dešavalo se da u prijateljskim utakmicama budu jedan pored drugog... Protiv Hajduka kockice su se konačno poklopile.


"Zbog Stefana i želje da zaigram sa njim u tandemu sam i ostao u Partizanu. Ne mogu da vam opišem kako sam se osećao u subotu veče. Mislim da Partizan sada ima odlične napadače, jer su pored nas dvojice tu Mitrović i Zabija. I mali Lazar Marković može da odgovori zadacima na toj poziciji. Potrebno je malo strpljenja i ubeđen sam da ćemo imati sjajnu sezonu", poručio je Marko Šćepović.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online