Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 14.09.2012.
12:09
P. Živković A

Živi za debi u Partizanu

"Od prvog kola se tome nadam i priželjkujem da uđem u igru, a kad se to desi trudiću se da šansu iskoristim", kaže 20-godišnji fudbaler Partizana, Miloš Jojić.

Razbio protiv Makedonije - Miloš Jojić

Za Miloša Jojića (20) smo prvi put čuli prošle takmičarske godine, kad je trener Aleksandar Stanojević ukazivao šansu mladom vezisti na prijateljskim evropskim utakmicama. Još tada je bilo jasno da će Partizan u njemu dobiti naslednika za Nemanju Tomića. Nastavio je Jojić te sezone sa sjajnim partijama u Teleoptiku, a onda je tokom leta potpisao i profesionalni ugovor sa klubom iz Humske ulice.


Kao glavna premija usledio je i poziv Aleksandra Jankovića u mladu selekciju Srbije. Jojić je bio dobar u 20 minuta duela sa Dancima, a onda je bio kreator pobede "orlića" nad Makedoncima, kad je postigao dva gola (oba levom nogom) i upisao jednu asistenciju.


"Koliko mi je lepo u isto vreme mi je sve ovo što mi se dešava i pomalo čudno. Pozivi i čestitke stižu sa svih strana. Nametnuo sam sebi obavezu da nastavim u istom stilu", iskreno će Miloš Jojić.

  
Odlaskom Babovića i suspenzijom Vukića očekivalo se da će Jojić ranije debitovati u crno-belom dresu.

"Verujte mi da živim za debi! Od prvog kola se tome nadam i priželjkujem da uđem u igru. Dva puta sam sedeo na klupi u evropskim kvalifikacijama, dva puta u domaćem prvenstvu. Radim maksimalno, skoncentrisan sam na zahteve trenera... A, kad se to desi, trudiću se da šansu iskoristim", dodaje Jojić.


Teško je da će se tako nešto dogoditi u Ligi Evrope, ali Jojić je spreman i za evropsku konkurenciju.


"Imamo jaku grupu. Raspored nam je dobar, ali moramo da pobedimo Nefči. Dobra startna pozicija bi nam otvorila put ka novim uspesima", smatra 20-godišnji fudbaler i dodaje da njegovi saigrači najviše pričaju o milanskom Interu.

"San svakog fudbalera je da zaigra na 'Đuzepe Meaci'. Biće to prilika da vidimo koliko vredimo. Velika je inspiracija igrati protiv zvezda poput Havijera Zanetija i Veslija Snajdera", poručio je Miloš Jojić.

Tumbaković razočaran porazom u Šapcu


Direktor Partizana Ljubiša Tumbaković razočaran je ponašanjem i igrom crno-belih na prijateljskom meču u Šapcu (2:1).


"Nisam mogao da prepoznam neke naše fudbalere. Takvo ponašanje je nedopustivo. Izgleda da su pojedinci pomislili da su samim dolaskom u Partizan uradili mnogo toga u karijeri, ne shvatajući da imaju veliku obavezu kad obuku taj dres i ponesu grb. Ko nije spreman da odgovori obavezama Partizana i nije na očekivanom nivou, neće ni biti deo kluba. Jasno je da su fudbaleri ukaljali ugled kluba u Šapcu. Zbog toga će ovih dana morati da potpišu aneks u ugovoru po kojem će biti novčano kažnjeni u slučaju da se ponovi poraz od člana niže lige"!

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online