Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 30.01.2010.
11:29
Vestionline A

Venger: Runi nije prevarant, ali ...

Menadžer Arsenala Arsen Venger izjavio je da napadač Mančester junajteda Vejn Runi nije folirant, prenose mediji na Ostrvu.

"Od kada sam trener Arsenala, a Runi igrač Mančester junajteda, video sam mnogo penala koji su dosuđeni na njemu, a koji to nisu bili. Zadržaću se samo na naše utakmice, a mogao bih da odem i dalje. Tanka je linija između prevaranta koji glumi penale i inteligentnog napadača koji iznuđuje jedanaesterce. Neću da kažem da je Runi prevarant, ali...", rekao je Venger i dodao:

"Nama je Mančester junajted 2004. godine prekinuo niz od 49 utakmica bez poraza izmišljenim penalom. Kembel nije ni dotakao Runija, ali je ovaj pao. Ove sezone su nas pobedili na 'Old trafordu' takođe iz penala za koga bih rekao da nije postojao. Lopta je bila van dometa igrača, ali se Runi pametno postavio ispred našeg golmana Almunije i prevario ga".

Utakmica 24. kola Premijer lige između Arsenala i Mančester junajteda biće odigrana u nedelju od 17,00 na stadionu londonskog kluba.

Arsen Venger izjavio je da lodonski klub bez obzira na rezultat meča sa Mančester junajtedom ima šanse da osvoji titulu u Premijer ligi.

"Mislim da šta god da se desi na našem stadionu imaćemo i dalje realne šanse da na kraju prvenstva budemo prvi. Ipak, pobeda u ovom susretu pobedniku donosi prednost, a mi upravo to i želimo", rekao je Venger i dodao:

"Mi znamo da je razlog naših dobrih igara u ovom periodu timski duh. Srećni smo što smo i dalje u trci za titulu. Naravno, na početku sezone smo sanjali da se u ovom periodu nalazimo upravo tu gde sad i jesmo".

On veruje da Sol Kembel može da zaustavi Vejna Runija koji igra u fantastičnoj formi.

"Sol može da se bori sa Runijem. Spreman je. Njegovo iskustvo je ogromno i on voli velike utakmice kao što je ova. Fokusirano smo na našu igru. Znamo da ako odigramo najbolje što umemo možemo da pobedimo Mančester junajted, jer tada možemo da pobedimo svakoga", zaključio je Francuz.

Ferguson odgovorio Vengeru

 

Menadžer Mančester junajteda Aleks Ferguson poručio je Arsenu Vengeru da obrati pažnju na svoj tim, a ne da gleda u "tuđe dvorište".


"Nema osnova u njegovim napadima. Svi znaju da Flečer nije prljav igrač, već ima mnogo energije i inteligencije u igri. Razočaran sam što Venger traži razloge neuspeha izvan svog tima. Nadam se da to neće biti slučaj ubuduće".


VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online