Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Nedelja 09.09.2012.
18:12
B92 A

"Orlovi": Moramo da pobedimo Vels

Fudbaleri Srbije osvojili su bod na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014. godine, a bek Aleksandar Kolarov smatra da je remi bio najrealniji rezultat.

Mogli smo bolje, morali više - Aleksandar Kolarov

Srbija je odigrala bez golova sa Škotskom, ali osim rezultata navijače je više razočarala bezidejna igra ekipe Siniše Mihajlovića koja je slabo pretila rivalu.

"Napravili smo tri-četiri greške na sredini i stvorili im šanse. Opet, s druge strane, i ja sam imao dve, Dušan Tadić poslednju, tako da je nerešeno najrealniji rezultat", rekao je Kolarov.

Bek Mančester Sitija je verovao u pobedu, ali je tim podbacio.

"Mislio sam da možemo da pobedimo Škotsku jer sam znao da mogu da nam daju gol samo iz prekida i iz neke neaktivne igre. Trebalo je da igramo još hrabrije, mogli smo bolje, morali više. Čim smo izvršili visok presing pogubili su se, jer je jasno da su duge lopte njihovo osnovno sredstvo napada. Šta je tu je, moramo biti zadovoljni", istakao je Kolarov.


Golman Srbije Vladimir Stojković zadovoljan je igrom i rezultatom protiv Škotske.

"Zadovoljan sam igrom i rezultatom u Škotskoj, bod osvojen na strani uvek je značajan. Pobedom protiv Velsa došli bismo do četiri osvojena boda na startu kvalifikacija što bi bilo potpuno zadovoljavajuće. Imamo dosta mladih igrača, svi verujemo u njih, na čelu sa selektorom i nastavićemo da im pružamo podršku. Ima vremena za njih, pokazaće da su pravi", rekao je Stojković.

On je dodao da sličnu utakmicu očekuje protiv Velsa.

"Velšani će sigurno igrati defanzivnije i opreznije u Novom Sadu, ali verujem da ćemo konačno doći do pobede", rekao je Stojković.

Golman Partizana izrazio je zadovoljstvo što će se utakmica protiv selekcije Velsa igrati u Novom Sadu.

"Dobra ideja jer sigurno ima ljudi van Beograda koji žele da gledaju reprezentaciju, a nisu u mogućnosti da dođu na utakmice u prestonicu. Nadamo se da će biti pun stadion i da ćemo na kraju imati razlog da zajedno slavimo pobedu", poručio je Stojković.


Napadač Crvene zvezde Darko Lazović rekao je da reprezentacija može da pruži bolju igru u odnosu na meč u Glazgovu.

"Verujem da će mladi igrači opravdati poverenje selektora i ispuniti očekivanja svih. Bila nam je ovo prva kvalifikaciona utakmica za 'A' tim. Svesni smo odgovornosti i sigurno možemo da se izborimo sa pritiskom koji vlada. Potrebno je da budemo bolji protiv Velsa, otvoreniji, nadam se golu i da će utakmica imati povoljniji tok za nas", kazao je Lazović.

Reprezentativac Aleksandar Ignjovski smatra da je tim u Glazgovu odigrao u skladu sa dogovorom koji je napravljen pre meča.

"Nedostajali su samo golovi pa da utisak bude kompletan. Pokušavali smo kroz pas da dodjemo do šanse. Svi igrači dali su maksimum i verujem da će već u sledećoj utakmici biti bolje. Kada predstavljaš svoju zemlju, igraš za najbolju reprezentaciju, potpuno je logično da nosiš odgovornost i obavezu da igraš najbolje i imaš rezultate", rekao je Ignjovski.

Sledeći kvalifikacioni meč Srbiju očekuje već u utorak u Novom Sadu protiv slekcije Velsa, čiji selektor Kris Kolmen očekuje bodove protiv Srbije. Meč na "Karađorđu" igra se od 20.30 časova.

POVEZANE VESTI

Nedelja 09.09.2012. 22:50
Ihhh ako ubodemo jedan gol bice super!
Nedelja 09.09.2012. 20:05
Prema onome što smo videli do sada,jako teško. Sumnjam da ćete proći kao naši košarkaši.
Nedelja 09.09.2012. 21:15
M a koga vi da pobedite manekeni i fudbaleru u pokusaju ma ni moje selo BABIN MOST nemozete da pobedite i nekrivim vas puno KAKVA ZEMLJA TAKAV I FUDBAL Miha pali Jahtu i bezi sto pre da nepotonemo skupa svi u njoj
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online