Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Četvrtak 06.09.2012.
12:42
P. Bajić A

Vučić kroji Zvezdi kapu?

Potpredsednik Vlade Srbije dva puta se sastao sa Draganom Džajićem, koji bi, navodno, trebalo da nasledi Vladana Lukića.

Preuzeo na sebe da sredi stanje u Crvenoj zvezdi - Aleksandar Vučić

Na "Marakanu" se vraća Dragan Džajić! Nova vest ili stara priča bez kraja? Još ne može da se tvrdi ni jedno ni drugo sa potpunom sigurnošću...


Od proleća prošle godine se pojavljuju razne priče o "sigurnom" povratku treće Zvezdine zvezde na mesto gde je ostvario najveće uspehe. U vrtlogu takvih informacija više funkcija je bilo "u igri" do danas, od mesta čelnog čoveka crveno-belih, do nekih drugih odgovornih funkcija. Sve to je dobilo ubrzanje krajem prošle godine. Džajić je potvrdio da se vode razgovori i činilo se da je povratak "gotova stvar". U klubu su se mogle čuti takve najave, a sa tribina se skandiralo ime Zvezdine legende... I, onda jedno veliko - ništa.


Nastavljene su priče i tokom ove godine, s vremena na vreme, a ponovo su se zahuktale tokom leta. Kako stvari sada stoje, početkom jeseni bi moglo da dođe do raspleta, a jednu od ključnih uloga ima - Aleksandar Vučić. Navodno bi do kraja ovog meseca mogao da bude poznat epilog sudskog procesa protiv Džajića, koji je optužen za zloupotrebu službenog položaja i prisvajanje novca od transfera pojedinih igrača. I sam Džajić je istakao da mu je to prioritet još od hapšenja pre četiri i po godine. A, ukoliko ishod bude pozitivan po njega, onda su, čini se, rešene sve dileme oko povratka.


U međuvremenu, prethodnih dana se Džajić dva puta susreo sa prvim potpredsednikom Vlade Republike Srbije, koji nije želeo da otkriva detalje razgovora. Da je Vučić jedna od glavnih karika u promenama koje se očekuju na "Marakani", jasno je i posle sastanka sa Kirilom Kravčenkom, generalnim direktorom NIS-a, čiji je većinski vlasnik Gasprom njeft, generalni sponzor Crvene zvezde. Ruska kompanija traži da država u većoj meri nego do sada garantuje za ulaganja, a od ranije se spekuliše da su promene u rukovodstvu jedan od glavnih uslova za veća finansijska ulaganja u Crvenu zvezdu. To se odnosi i na predsednika Lukića, koji bi navodno tokom vikenda trebalo da se sastane sa Vučićem...


Izvesno je da Lukić neće još dugo biti predsednik kluba. Uostalom, i sam je ranije govorio da ne bi imao ništa protiv da mesto prvog čoveka Crvene zvezde ustupi Draganu Džajiću...


U svakom slučaju, ukoliko ne bude novih obrta, Crvena zvezda će na jesen dobiti novog predsednika.

Pantović: Isplatićemo Prosinečkog


Doskorašnji trener Robert Prosinečki nedavno je izjavio da mu Crvena zvezda duguje 280.000 evra i da se nada da potraživanja neće morati da rešava preko suda. Na "Marakani" su potvrdili da dug postoji, uz isticanje da je "nešto manji od spominjanog".


"Niko neće doći u poziciju da se odriče onoga što je zaradio. Obavezali smo se da sva dugovanja isplatimo Prosinečkom u dve rate, zaključno sa 15. januarom 2013. godine" naglasio je Stefan Pantović, vršilac dužnosti generalnog sekretara Zvezde.

 

On je istakao da je prioritet Radna zajednica...

 

"Kao što sam rekao i zaposlenima, najkasnije u četvrtak biće isplaćena jedna plata. Nedopustivo je da ljudi sedmi mesec ne primaju zaradu za ono što su uradili", rekao je Pantović.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 06.09.2012. 12:51
To je "veoma" bitno...? KiM ćemo da prodamo i zaboravimo a pentagramdžije su za spašavanje...?? Privatizujte bre ta sran*a od klubova pa da vidimo ko će onda moći da se zae*ava?
Četvrtak 06.09.2012. 14:36
Ma bagra i on i Toma, Seselj ih napravio prave politicare a oni njemu noz u ledja coveku koji je branio srbiju i kada su svi trebali uz njega da stanu LOPOVSKA POSLA
Četvrtak 06.09.2012. 17:26
Sledeći je Tole Karadžić.Ako nije...džabe mu sve.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online