Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 05.09.2012.
11:06
Novosti.rs A

Novosti: Lukić se povlači u interesu kluba

Predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić sastaće se tokom vikenda sa potpredsednikom Vlade Srbije Aleksandrom Vučićem zbog situacije u klubu.

Neće ga iz "Gasproma" - Vladan Lukić

Lukić je svestan da su promene u Crvenoj zvezdi neminovne, a prema saznanjima "Večernjih novosti“ spreman je da u najskorije vreme ode sa funkcije i oslobodi mesto za Dragana Džajića, čiji povratak u klub iz Ljutice Bogdana više nije tajna.

Kako navode izvori bliski "Marakani“, Lukić će tokom vikenda imati sastanak Vučićem, koji je već potvrdio da je u vezi Zvezde razgovarao i sa Džajićem, ali i sa Kirilom Kravčenkom, zamenikom generalnog direktora "Gasproma“, zaduženim za inostrana ulaganja.

Lukić je spreman da sasluša predloge za stabilizaciju Zvezde i da se povinuje svemu što je u interesu kluba. Na “Marakani” ništa neće moći da krene napred ukoliko ne bude značajnih ulaganja, a ona su dobrim delom vezana za odlazak aktuelne uprave.

Vučić je, inače, potvrdio je da "Gasprom“ traži garancije države za ulaganja u sport, kao i da postoje druge firme koje su spremne da investiraju, kako u Crvenu zvezdu, tako i u Partizan.

S obzirom na to da je rukovodstvo ruskog energetskog giganta još u decembru prošle godine izrazilo veliko nezadovoljstvo načinom na koji aktuelna uprava vodi Zvezdu i da su tada poručili da neće biti povećanja ulaganja, jasno je da u sklopu garancija koje Rusi traže spada i nova garnitura na čelu kluba.

Pošto su Zvezdu u prethodnom periodu, istina iz sasvim različitih razloga, napustili mnogi ljudi sa kojima je Lukić od početka mandata sarađivao, a da je poslednji u nizu i doskorašnji generalni sekretar Đorđe Stefanović, aktuelni predsednik je ostao skoro sam. Njegovim odlaskom steći će se uslovi za nove izbore, koji bi prema najavama trebalo da ponovo budu obavljeni u Skupštini kluba, a ne putem neposrednih izbora koji su kao način biranja prvi put održani u maju ove godine.

S obzirom na situaciju u Zvezdi, očigledna je želja svih relevantnih faktora da se smena na čelu kluba obavi na miran način. Zato je i Lukić spreman da ode sam, a ne da bude smenjen.

POVEZANE VESTI

Sreda 05.09.2012. 11:41
Lukic je trebao sam da svati da nije do sada napravio nista pozitivno, nije to samo da sjedis u fotelji, ako nemas pravih ideja sam treba donijeti odluku i povuci se. Zvezdasi se nisu korektno ponijeli prema Dzajicu kad su trazili njegovu smjenu. On je taj kome je zaista stalo da Zvezda bude u samom vrhu. Ja sam uvjek za Dzajica dajem mu punu podrsku! Sto prije dodje na celo Zvezde to je bolje po klub. Sa Dzajom u nove pohode!
Sreda 05.09.2012. 12:28
Ajde da vidim i to cudo, da ovi kriminalci(Vesic i kompanija) napuste klub, a da ne dodju neki novi Vesici sa Dzajom na mestu Lukica... I jos da Savija opet vodi navijanje, pa da i klub i navijaci budu na nivou na kom treba da budu... Ali na zalost to u Srbiji ne ide...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online