Sreda 15. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 04.09.2012.
19:16
Vestionline, Beta A

Levin: Ne možemo ni da pretpostavimo kako će Srbija igrati

Selektor fudbalske reprezentacije Škotske Kreg Levin rekao je da najveći problem u pripremi za kvalifikacioni meč za SP protiv Srbije u subotu, predstavlja nepredvidivost protivničke startne postave i sistema igre.

Selektor Škotske - Kreg Levin

 "Ekipa se navikava na novog selektora, biće to veoma tvrda utakmica. Mihajlović je koristio čak 39 igrača na poslednje četiri utakmice i to našeg skauta Majka Olivera dovodi do ludila, skoro da čupa kosu jer ne može ni da pretpostavi startnu postavu", rekao je Levin.

Pored startne jedanaestorke Srbije, nepoznanica za Leveina je i formacija u kojoj će fudbaleri istrčati na "Hempden Park".

"Srbiju sam gledao protiv Francuske kad su izgubili sa 2:0, ali to nije bila loša utakmica. Igrali su jedan sistem tri meča, a onda sve promenili protiv Irske. Ne znam šta da očekujem i to je frustrirajuće. Uzdam se samo u njihov period prilagođavanja", zaključio je Levin.

Fudbaleri Škotske složili su se da će njihov rezultat u predstojećim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, u kojima su u grupi sa Srbijom, zavisiti pre svega od utakmica na domaćem terenu.

"Od kada sam postao reprezentativac mi smo se dobro prikazivali na domaćem terenu. Verovatno smo bili bolji tim od većine protivnika. Na svom stadionu uvek postoji više pritiska, ali je ogromna stvar da napravimo dobar start", rekao je napadač Evertona Stiven Nejsmit.

"Postoji šansa da se kvalifikujemo na Svetsko prvenstvo ako damo sve od sebe, posebno u utakmicama na svom terenu. Grupa je teška, ali imamo dovoljno iskustva", dodao je on.

Fudbaler Vigana Šon Malouni ocenio je da će utakmice njegove reprezentacije u Glazgovu biti "krucijalne" i dodao da misli da će mnoge ekipe izgubiti bodove na stadionu "Hempden Park".

"Utakmice na domaćem terenu su krucijalne. Ne znam da li ćemo ih sve pobediti, ali mislim da će mnoge ekipe u Glazgovu izgubiti bodove. Utakmice na domaćem terenu će diktirati mesto na kojem ćemo završiti kvalifikacije. Moramo da verujemo u uspeh", kazao je Malouni.

Škotska kvalifkacionu Grupu A počinje utakmicom protiv Srbije 8. septembra u Glazgovu na "Hempden parku", dok tri dana kasnije na istom stadionu dočekuje Makedoniju. U Grupi A se još nalaze selekcije Velsa, Belgije i Hrvatske.

Povređena dvojica defanzivaca Škotske

 

Defanzivci Dani Foks i Rasel Martin neće biti na raspolaganju selektoru Kregu Levinu u subotnjem duelu Škotske sa Srbijom. Levin već ima velike probleme sa odbranom, jer je Čarli Malgru povredio ahilovu tetivu, a nastup Kristofa Bere je pod znakom pitanja, jer iščekuje rođenje deteta, pa se još nije priključio timu.

 

Levi bek Sautemptona Deni Foks, koji je bio planiran kao starter u subotu, istegao je prepone protiv Mančester Junajteda.

 

Kako se navodi na sajtu Fudbalskog saveza Škotske, umesto Foksa i Martina pozvani su Pol Dikson iz engleskog drugoligaškog Hadersfilda (tek stigao iz Dandi Junajteda) i Geri Mekenzi iz trećeligaša MK Donsa. Njih dvojica su već pozivana u nacionalni tim, ali nisu izlazili na teren.

Utorak 04.09.2012. 20:15
Levine sto se sekiras sredice to Miksajlovic, ima sve da izmiksa i da istrce 11 ornih za pevanje, a posle muziciranja staju u formaciju 1, 10, 0 !
Sreda 05.09.2012. 00:21
Meni je vaznije pa pregazu Hrvatsku nego da odu na Mondijal!! Ako bude obadvoje necu se ljutiti!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online