Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Sreda 29.08.2012.
10:03
Vestionline, Press A

Krkić postao prvi Srbin u dresu Milana

Španski fudbaler srpskog porekla Bojan Krkić rekao je da mu je dolazak u Milano najbolji poklon koji je mogao da dobije za svoj 22. rođendan.

"Ne bojim se izazova" - Bojan Krkić

Krkić je sinoć postigao saradnju sa "rosonerima" za koje će ove sezone igrati na pozajmici. Naše gore list je je prošlog leta iz Barselone prešao u Romu, ali u "večnom gradu" nije uspeo da se izbori za status standardnog prvotimca (33 utakmice sedam golova).

Napadač, koji je sa mlađim kategorijama Španije osvojio sva velika takmičenja, ali na žalost, zbog velike konkurencije nije uspeo da se nametne u Barseloni, ne krije zadovoljstvo što će zaigrati za jedan od najvećih svetskih klubova. odigrao je i jedan meč za A tim, ali još uvek postoji mogućnost da se "predomisli" i zaigra za Srbiju.

"Milan je moj najlepši poklon za 22. rođendan. Nisam još pričao sa trenerom Alegrijem, ali osećam se spremnim da odmah zaigram. Nemam razloga da se plašim bilo čega", rekao je Krkić i poslao poruku navijačima Rome:

"Ostaćete zauvek u mom srcu", dodao je Krkić, čiji će ugovor Milan imati mogućnost da otkupi, ali samo ukoliko to ne bude želela Barselona, koja ima pravo "preče kupovine".

Bojan je prelaskom u Milan postao prvi srpski fudbaler koji je obukao dres sedmostrukog šampiona Evrope. Inače, Krkićev otac Bojan senior je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i OFK Beograda, a majka mu je iz Španije. Pošto je odigrao samo jedan meč za A tim, on može da se "predomisli" i zaigra za Srbiju.

Italijanski klub iz Milana je u finišu prelaznog roka bio veoma aktivan, jer je angažovao 17-godišnjeg Francuza Mbeja Nijanga, dosadašjeg napadača Kaena.

"Rosoneri" su pred novu sezonu ostali bez šest igrača, a pored toga zadesile su ih i povrede dvojice Brazilaca Pata i Robinja, čiji se povratak očekuje za mesec dana.

POVEZANE VESTI

Sreda 29.08.2012. 10:36
Ovaj je sve, samo Srbin nije! Srbi su patriote!
Sreda 29.08.2012. 15:25
On se licno ne osjeca kao Srbin, dogaz za to je sto je ga sramota na dresu da nosi Srpsko prezime, umjesto toga na dresu je ime njegovo(Bojan). Sve je time rekao,od patriotizma nema ni P.
Sreda 29.08.2012. 15:12
On Srbina nije video! Kad bi svaku bagru gledali kao Srbina gde bi nam bio kraj... cc.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online