Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 26.08.2012.
10:34
Vestionline, Kurir A

FK Sloboda: Karadžić je zlo, treba ga u zatvor

"Sudija Karadžić nas je oštetio i u prošloj sezoni, protiv Hajduka, Javora, Borca...Taj čovek ima nešto protiv ovog kluba, jer uvek sudi na našu štetu", rekao je predsednik Slobode Dragan Subotić.

Sudija Milan Karadžić

Donji Srem je preživeo teško gostovanje u Užicu, pa novajlija u Jelen Superligi ima iznenađujuće dobar učinak na startu sezone - dve pobede i remi. Ali, u užičkoj Slobodi smatraju da ih je sudija Milan Karadžić oštetio i u ovom meču, odnosno da je nastavio da se "iskaljuje" na tom klubu (podsetili su na neke utakmice iz prethodne sezone).

Predsednik Slobode Dragan Subotić javio se uživo u emisiju "Total soccer" SOS Kanala i počeo da sipa teške reči na račun sudije Karadžića.

"Ljudi kao što je Milan Karadžić su zlo srpskog fudbala! Njega treba eliminisati iz fudbala, to je psoao za državne organe, njega treba u zatvor", rekao je u emotivnom obraćanju predsednik Slobode.


Subotić nije rekao šta tačno zamera sudiji Karadžiću, niti je bio decidan da je to zbog penala koji je dosudio za Donji Srem u poslednjem minutu sudijske nadoknade.

"Ovo što se desilo je još jedan šamar srpskom fudbalu i svima nama koji pokušavamo pošteno da radimo. Ja se ne zalažem ni za kakve funkcije, želim da dođem na stadion i da uživam, da se radujem pobedi i da žalim kada izgubimo", rekao je Subotić.

Upitan zbog čega se tačno žali na sudiju Karadžića, Subotić je odgovorio: "Žalim se na sve!".

"Umesto da deli pravdu, on deli nepravdu! Ja sam poznat kao predsednik kluba koji se nikada ne interesuje ko sudi Slobodi. Nikada pre utakmice ne pitam ko nam sudi. Nikada ni pre, ni posle utakmice nisam otišao u svlačionicu. Ja želim svojim pnašanjem da dam primer ostalima, jer znam da ni sudijama nije lako da sude pod pritiskom, ali ovo je prevršilo svaku meru. Pa, taj čovek nas je oštetio i u prošloj sezoni, protiv Hajduka, Javora, Borca...Taj čovek ima nešto protiv ovog kluba, jer uvek sudi na našu štetu", sipao je Subotić.


On je rekao i da će organi kluba na miru i detaljno pregledati celu utakmicu protiv Donjeg Srema i sigurno reagovati, ali je rekao i da je Karadžić "od početka meča iritirao gledaoce, a užička publika poznaje fudbal".

"Ja nemam ništa protiv Donjeg Srema, čestitao sam protivnicima posle meča, kao što sam čestitao i BSK-u posle poraza, koji je bio zaslužen, jer smo igrali loše. Ali, ostaje velika senka posle ove utakmice", rekao je Subotić.

Sportski mediji pišu da je sudija Karadžić sa pomoćnicima tek posle 20 časova napustio stadion u Užicu i to pod policijskom pratnjom. Kaže se da je sve završeno bez fizičkog kontakta, ali da je bilo uvreda i pretnji.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online