Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Četvrtak 23.08.2012.
15:51
Vestionline, mozzartsport.com A

Savićević: Nije Robi pilićar, da mu drugi sastavljaju tim!

Dejanu Savićeviću, kao iskrenom zvezdašu, teško je pala smena Roberta Prosinečkog.

Dejan Savićević

Predsednika fudbalskog saveza Crne Gore koji je sa Crvenom zvezdom osvojio evropsku titulu u Bariju i svetsku u Tokiju smatra da je predsednik kluba Vladan Lukić prenaglio.

"Izuzetno mi je žao što je Robi otišao, jer je napravio sjajne stvari. Vratio je Zvezdi neki šarm, dovukao i veliki broj navijača na tribine. Znam kakav je Robi lik i kakav karakter. Budite sigurni da on nije falširao u Zvezdi i da je radio maksimalno pošteno. Robert Prosinečki nije pilićar, pa da mu neko sastavlja tim ili gura igrače. Nije došao u Zvezdu da pilićari, jer je on zaradio dovoljno para u svojoj bogatoj karijeri", rekao je Dejo za “Mocartsport”.

U Beogradu se priča i da je i Dejan Savićević u sukobu s Vladanom Lukićem. Razlog je famozna večera u Budvi na kojoj su Dejo i Lukić imali sukob mišljenja, a Genije je zamerio Lukiću da se stalno svađa sa zvezdašima, dok je Lukić zamerio Prosinečkom i Đuroviću što nisu stali na njegovu stranu.

"Bila je večera, pa ja svake zime to organizujem za svoje zvezdaše. Nije bilo svađe, niti sam Lukiću govorio da se ne svađa sa zvezdašima. Kako na kraju ispade, bolje bi bilo da te večere nije ni bilo… Ne znam da li se Lukić naljutio na njih, ali i ako jeste, meni to nije jasno. Pa, nisu oni mala deca da im neko govori šta će raditi i s kim će sedeti!? To su moji prijatelji i bivši saigrači i bilo je divno da se opet okupimo. A, što se tiče mog razgovora sa Lukićem, ne bih da se prepucavam preko novina, to je bila samo razmena mišljenja. Ne može mene neko da ubeđuje da je crveno-belo u stvari roze, niti da me ubeđuje da su neki nefudbalski ljudi u stvari fudbalski. Ovo što vam pričam je jedina istina. To mogu da posvedoče Miloš Drizić, Žare Đurović, Slobodan Marović, Miki Antonijević i Robert Prosinečki", dodao je Savićević.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 23.08.2012. 17:56
Upotpunosti se slazem sa legendom....
Četvrtak 23.08.2012. 18:21
Sjedi, jedan. Ti si svoje pokazao. "Stručnjak" brani "kolegu". Prvo sa CG postigni neki rezultat, pa onda pametuj okolo. Ionako nema šta da tražiš u Srbiji.
Četvrtak 23.08.2012. 19:49
Ti patak nešto opasno duvaš. Kada sam ja izjavio nešto protiv Srba ili Srbije? Jedino ako su Tadić, Čanak, Liht ili Čeda za tebe Srbi. A što se tiče Savićevića dosta su Crnogorci vladali Srbijom Ima svoju državu, pa neka tamo vodi Prosinečkog. Prosinečki je igrao za tuđmanovu reprezentaciju za vreme rata. Onda nije spominjao svoju mamu iz Srbije ili Crvenu Zvezdu.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online