Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 27.07.2012.
18:23
Vestionline, Beta A

Mijailović produžio ugovor sa Zvezdom do 2015.

Vezni fudbaler Crvene zvezde Srđan Mijailović produžio je danas ugovor sa tim klubom na još tri godine.

Veran Zvezdi - Srđan Mijailović

Generalni sekretar beogradskog kluba Đorđe Stefanović rekao je novinarima na stadionu Crvene zvezde da je potpisan "sasvim solidan ugovor za naše uslove".

"Drago mi je da se nastavlja praksa da igrači iz omladinske škole postaju ili ostaju prvotimci. Želimo mu (Mijailoviću) da bude zdrav i da radom dokaže talenat koji ima", rekao je Stefanović.

"Pregovori su trajali duže nego što smo očekivali zbog obaveza koje je Srđan imao prema ekipi i reprezentaciji Srbije, ali sada može maksimalno da se koncentriše na novu sezonu", dodao je on.


Mijailović je kazao da je zadovoljan i da mu prija poverenje uprave i trenera Roberta Prosinečkog.

"Trudiću se da na svakoj utakmici pružim maksimum", istakao je 18-godišnji igrač.


Mijailović je za prvi tim Zvezde odigrao 45 utakmica, a prošle sezone sa klubom je osvojio Kup Srbije.

Stefanović je rekao da u Mijailovićevom novom ugovoru postoji klauzula da on može da napusti Zvezdu ako neki klub ponudi najmanje dva miliona evra. 

Stefanović: Samo malouman čovek ne shvata skandiranje

 

Generalni sekretar fudbalskog kluba Crvena zvezda Đorđe Stefanović rekao je posle remija sa beloruskim Naftanom (3:3) da je najvažnije da je ekipa prošla u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evropa i da su te dve utakmice dobro došle stručnom štabu da vidi koliko koji igrač može da pruži.

 

U finišu utakmice sa tribina stadiona Crvene zvezde čuli su se zvižduci igračima i skandiranje "uprava napolje", a Stefanović je kazao da su u upravi crveno-belih svi spremni da preuzmu odgovornost ako ekipi ne ide.


"Samo diktator ili malouman čovek ne shvata jučerašnje skandiranje. Mi nismo ni jedno ni drugo, ali nije uprava odgovorna za sve probleme. Normalno je da smo spremni da preuzmemo odgovornost ako ekipi ne ide, ali prvo mora da se sve analizira i pronadju rešenja", rekao je Stefanović i dodao:

"Ljudi su platili ulaznicu, došli na stadion i izrazili svoje nezadovoljstvo. To je njihovo pravo i to je demokratija. Nije mi samo jasno zašto su neki zviždali već od trećeg minuta. Mislim da to nisu pravi navijači Zvezde", dodao je on.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online