Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 26.07.2012.
10:03
Vestionline, Beta A

Skandal na OI: Domaćin pomešao zastave Koreja!

Olimpijske igre nezvanično su počele mečevima ženskog fudbala, a već je izbio skandal pošto su organizatori na predstavljanju igračica Severne Koreje stavili zastavu Južne Koreje, zbog čega je azijski tim napustio teren.

Fudbalerkama Severne Koreje na predstavljanju stavljena zastava Južne Koreje

Utakmica prvog kola Grupe G na Olimpijskim igrama odložena je na neko vreme, pošto su fudbalerke Severne Koreje napustile teren stadiona Hempden park u Glazgovu, zato što je pored njihovih imena na video bimu bila prikazana zastava Južne Koreje.

U znak protesta, rukovodstvo severkorejske reprezentacije je povuklo ekipu sa terena i odbilo da igra. Spor je, ipak, rešen na obostrano zadovoljstvo, kada su organizatori uputili zvanično izvinjenje, pa je utakmica odigrana sa dva dva sata zakašnjenja.

Organizatori Olimpijskih igara odmah su se izvinili zvaničnicima Severne Koreje zbog grube greške. U izdatom saopštenju Organizacionog komiteta Igara navodi se da je došlo do nenamerne greške.

"Izvinjavamo se članicama ekipe i Olimpijskom komitetu Severne Koreje, a preduzećemo sve neophodne mere da se tako nešto više nikad ne ponovi", navodi se u saoštenju.

Fudbalerke Velike Britanije pobedile na promociji Olimpijade

 

Takmičenje na ovogodišnjim Olimpijskim igrama počelo je juče utakmicom ženskih fudbalskih reprezentacija Velike Britanije i Novog Zelanda, dva dana pre svečanog otvaranja Igara, u petak, 27. jula.

Velika Britanija je u prvom kolu Grupe E na stadionu Milenijum u Kardifu pobedila sa 1:0, a jedini gol postigla je Stefani Huton u 64. minutu meča.

Fudbalski turnir na Olimpijskim igrama počeo je ranije zbog dužine rasporeda, a takmičenje u muškoj konkurenciji kreće danas. Takav raspored je uobičajen za olimpijske turnire u ovom sportu.

Četvrtak 26.07.2012. 10:15
Da je samo to ...... !! Zasto vesti ne objave jos "bruke" na OI igrama u londonu ...: --Beloruskom predsjedniku Lukašenku zabranjen dolazak na Olimpijadu u London - iako je Predsednik Beloruskog olimpijskog saveza i Drzave --Argentina bojkotuje OI igre u Londonu I dalje se politizuju "O igre" - kad su prvo organizovane u staroj Grckoj -- ratovi su prestajali i svi su ucestvovali ... danas smo "napredovali" ? ... i sad "demokratsko" Anglosax drustvo zabranjuje i odobrava ko ce doci na igre a ko ne..... Zabranjuju Lukasenku koji nece prodati Belorusiju "bankarima" - a Pinocea su lecili skoro iako je Spanija trazila njegovo izrucenje zbog zlocina prema sopstvenom Narodu
Četvrtak 26.07.2012. 10:20
Uvek oni pomesaju zastave i nacionalnosti..."slucajno"...kao!?!?!?!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online