Nedelja 29. 9. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 30.06.2012.
20:39 >> 10:44h
Vestionline, Blic A

Partizan pobedio Aluminij sa 4:2

Fudbaleri Partizana pobedili su slovenački Aluminij sa 4:2 (2:2) u pripremnoj utakmici koja se igrala u Kidričevu.

Uspešna provera fudbalera Partizana u Sloveniji

Strelci za crno-bele bili su Brašanac u 7, Jojić u 12, Ilić u 67, i Aškovski u 84. minutu, dok su pogotke za Aluminij postigli Režonja u 42. i Žagar u 45. minutu.


Utakmica se igrala po nesnosnoj vrućini i temperaturi od 37 stepeni Celzijusovih, pa je sudija Roman Glažar prekidao s vremena na vreme kako bi se igrači osvežili.


Već u 7. minutu crno-beli vodili su sa 1:0 a strelac je bio Brašanac. Posle greške Topoloveca, koji se sapleo, Knežević je uzeo loptu i po desnom boku ušao u kazneni prostor i zavrnuo ka Markoviću. U opštoj gužvi lopta se odbila pravo na nogu Brašanca, koji je sa ivice peterca po zemlji pogodio donji levi golmanov ugao.

Pet minuta kasnije, Partizan je udvostručio prednost. Posle centaršuta Babića sa desne strane, Jojić je sa ivice peterca lako savladao Murka.

Iako su bili bolji u prvom poluvremenu, igrači Partizana dopustili su protivniku da pred odlazak na odmor ne postigne jedan, već dva pogotka. Prvo je Režonja u 42. minutu posle odličnog duplog pasa na ivici kaznenog prostora ostao sam ispred Petrovića i pogodio je po zemlji prvi ugao, a onda je u 45. Žagar posle akcije Kureža takođe savladao golmana crno-belih.

Posle kolosalne šanse Kožara u 56. minutu, Vermezović je u igru uveo iskusnije igrače poput Vukića i Saše Ilića i odmah je rezultat promenjen. Ilić je u 67. minutu solo prodorom izbio sam pred Murka i špicom ga je savladao za 3:2

Konačan rezultat postavio je Aškovski u 84. minutu prelepim udarcem sa preko 20 metara iskosa sa leve strane.

Interesantno je da je protivnik Partizana bila ekipa koja godinama unazad prvenstvo u drugoj ligi Slovenije završava na prvom mestu, ali su do sada odbijali da igraju u prvoj ligi. Ipak, ove godine FS Slovenije im je naredio da moraju igrati u eliti.

Trener Partizana, Vladimir Vermezović, imao je razloga za zadovoljstvo, ali je istakao da ekipa mora bolje. 


"Ovo je prva utakmica, neke igrače nisam ni poznavao, ni gledao, ali mogu reći da sam generalno zadovoljan. Igrali smo iz punog treninga, jer se ne odmaramo za prijateljske utakmice. Lazevski je odigrao prvi meč posle tri meseca i operacije prepona, još neki momci nisu dugo igrali ili izlaze iz povreda. Pojedinci su bili na terenu 90 minuta i za ovaj period zadovoljavajuće je bilo i trčanje i igra s loptom. Biće to i bolje. Za sada, noge su teške, mada je bilo i dosta neshvatljivih grešaka u pasu, ali to je normalno", ocenio je trener kluba iz Humske.

Trener Partizana Vladimir Vermezović izveo je na teren sastav:

Petrović (Živković 46'), Miljković, Savić, Stanković, Lazevski, Smiljanić (kap.), Brašanac (Aškovski 61'), Jojić, Knežević (Pauljević 61'), Babić (Vukić 61'), Filip Marković (Ilić 61').

POVEZANE VESTI

Subota 30.06.2012. 23:08
BRAVO SAMO TAKO !!
Nedelja 01.07.2012. 10:56
Ovo je ista vest od juce..... sto li se ponavllja ?! .... Pa i datum gore je od 30-og ?!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online