Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Petak 29.06.2012.
11:01
Vestionline, Beta A

Baloteli: Ovo je najbolja noć u mom životu

Strelac oba gola za Italiju u pobedi nad Nemačkom sa 2:1 u polufinalu Evropskog prvenstva, Mario Baloteli rekao je da mu je ovo bila najbolja noć u životu, ali da se nada da će u nedelju u finalu biti još bolje.

"Zašto uvek ja" - Mario Baloteli

"Ovo je najbolja noć u mom životu, ali se nadam da će u nedelju biti još bolje. Nadam se da ćemo pobediti, ne zanima me da li ću igrati dobro ili loše, sve dok svi budemo davali sve od sebe. Moramo da se opustimo, da se ne frustriramo zbog poseda lopte Španaca i igramo našu igru. Ne zaboravite da smo mi jedina ekipa koja je do sada njima dala gol na prvenstvu. Dokazali smo da smo u najmanju ruku ravnopravni, rekao je Baloteli posle pobede nad Nemačkom sa 2:1.

Baloteli je istakao da će u finalu pokušati da osvoji nagradu za najboljeg strelca Evropskog prvenstva, ali da mu neće biti krivo ako bude loše odigrao, sve dok on i njegovi saigrači daju sve od sebe.

"Pokušaću da osvojim nagradu za najboljeg strelca prvenstva. U fudbalu nekad to pokušaš više puta, ali se ne desi. Ili pokušaj nekoliko puta ili radi to stalno. Oba gola su bila važna i pomogla su u pobedi, tako da ću ih se podjednako sećati. Kasano mi je kod prvog fantastično asistirao, na način na koji samo on to ume, ali je i Montolivov pas bio fantastičan", istakao je Baloteli.

Ovaj 22-godišnji fudbaler poreklom iz Gane je kazao da je oba gola posvetio svojoj majci, koja je došla u Varsšavu kako bi ga uživo gledala.

"Na kraju utakmice, kada sam otisšao do moje majke, to mi je bio najbolji momenat. Rekao sam joj da su ovi golovi za nju. Dugo sam čekao ovaj trenutak, posebno što moja majka nije više mlada i ne može daleko da putuje, tako da sam morao da je usrećim kada je došla čak ovde. U Kijevu će me gledati i otac", kazao je Baloteli.

Finale Evropskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini igraće se u nedelju, 1. jula na Olimpijskom stadionu u Kijevu.

POVEZANE VESTI

Petak 29.06.2012. 11:51
Hehe...kakav je ludak ovaj Baloteli:)
Petak 29.06.2012. 14:14
Svaka cast juce su Italijani igrali mnogo dobar fudbal a pogotovo Baloteli rasturili su one shvabe i pokazali da ima jace od njihovih panzera. Samo jebi ga u finalu sam za Spaniju!!
Petak 29.06.2012. 15:12
Da naravno u finalu smo za Španiju ! Jbg sve po "zasluzi" xD !!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online