Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Sreda 20.06.2012.
21:51
B92 A

Štimac: Belgija teža od Srbije

Naslednik Slavena Bilića na klupi reprezentacije Hrvatske Igor Štimac kaže da će utakmica sa Srbijom u kvalifikacijama za SP 2014. biti visokog naboja.

Ceni - Igor Štimac

Štimac je u intervjuu za "Jutarnji list" ocenio i da će kvalifikacije za Mundijal u Brazilu biti najteže u istoriji hrvatskog fudbala.

“Po kvalitetu, rekao bih da je Belgija teži protivnik, ali utakmice sa Srbijom nose izuzetan naboj”, kaže Štimac, koji je trenutno u ulozi komentatora EP u Poljskoj i Ukrajini na HTV.

Na pitanje da li se “veseli” susretu sa Sinišom Mihajlovićem Štimac je dodao da nema potrebe za navodnicima.

"Veselim se, ali bez navodnika, svakom izazovu i utakmici sa jakim protivnicima", rekao je Štimac.

Reprezentacija Hrvatske završila je takmičenje na EP pošto je ispala u grupnoj fazi takmičenja, a selektor Slaven Bilić oprostio se od reprezentacije. Međutim, da će doći do smene selektora kao i do promena u vrhu Fudbalskog saveza Hrvatske znalo se još pre početka evropskog šampionata.

Štimac će na klupu hrvatskog tima sesti 6. jula, dok će Davor Šuker na mestu predsednika saveza naslediti Vlatka Markovića.

Srbija će u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2014. u Brazilu u grupi A igrati sa Velsom, Škotskom, Makedonijom, Belgijom i Hrvatskom.

POVEZANE VESTI

Sreda 20.06.2012. 22:35
Хрватска тренутно има бољу фудбалску репрезентацију од Србије, али џаба им, немају шансе.Не сећам се кад сам видео изједначенију групу по квалитету. На једине сигурне бодове можемо рачунати против Хрватске.
Četvrtak 21.06.2012. 05:08
Kao prvo onbaj Bilic je bar imao nekog stila i znanja, a ovaj Stimac je teska sirovina, po meni taj ce ih spustiti dole. Drugo i u rukometu su bili za nas nesto, pa smo vas sjeb. amo tako. Trece Srbi kad nesto zele sve mogu ,a nasi fudbaleri su cak tezi od Hrvata po zaradaama, znaci nisu makar ko. I na kraju mnogo su uzleteli Hrvati. Jedva su otisli na to Evropsko, pobedili jednu Irsku, sa Italijanima igrali zadnjih 20 min i sa Spancima imali loptu u posedu kad se sabere 10 min. Otisli ca i slavili poraze. Ostali upamceni po sisatim droljama i bananom. Toliko o tome...
Četvrtak 21.06.2012. 12:42
jak strucnjak ovaj stimac nema sta.oni ce jos na aerodromu u RIO dati pehar hrvatske.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online