Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Subota 26.05.2012.
20:58
Vestionline, Beta A

Mihajlović: Svi su dali maksimum!

Selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović rekao je danas da su svi njegovi fudbaleri dali sve od sebe u prijateljskom meču u kome su izgubili od Španije (0:2).

Zadovoljan debijem - Siniša Mihajlovć

"Svi su dali maksimum i tako treba da se igra za reprezentaciju. Kada igrač izađe iz igre da se pogleda u ogledalo i da zna da je dao sve od sebe. Španci su promenili sistem igre, ono što smo pripremali morali smo pred utakmicu da promenimo. Odigrali smo dobro", rekao je Mihajlović televiziji Prva posle poraza od Španije 0:2 u švajcarskom gradu Sent Galenu.

Mihajlović je kazao da će pokušati da sve negativne strane igre srpske reprezentacije ispravi što pre, da bi reprezentacija što spremnije dočekala kvalifikacije za Svetsko prvenstvo.

"Bilo je mnogo nepoznanica za mene. Igrali smo protiv svetskog i evropskog prvaka i nije bilo lako. Momci su igrali dobro dok su imali snage. Ima mnogo pozitivnih stvari, ali i negativnih koje ćemo morati što pre da ispravimo i spremno dočekamo kvalifikacije za Svetsko prvenstvo", kazao je Mihajlović.

"Bolje da pravimo sada greške i da ih uvidimo, nego da mislimo da je sve u redu. Igramo utakmice sa jakim protivnicima kako bismo znali na čemu treba da radimo", dodao je on.

Kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović rekao je da je njegov tim utakmicu izgubio zbog individualnih grešaka.

"Utakmica je bila izuzetno teška, naša prva u ovom sastavu i formaciji. Meč smo izgubili zbog individualnih grešaka, kojih je bilo mnogo. Protiv ovako kvalitetne ekipe je izuzetno teško da braniti se tokom cele utakmice", rekao je Ivanović.

On je istakao da nova taktika i formacija selektora Mihajlovića može biti izuzetno moćna ako se na pravi način uigra.

"Imali smo dobrih stvari i u narednim utakmicama ćemo to poboljšati. Ostaje nada da možemo još mnogo bolje i da ćemo se vratiti na pravu stazu i početi da pobeđujemo. Ova taktika je izuzetno dobra i moćna ako se uigra kako treba. Ako se sve ukomponuje ličićemo na ozbiljan tim", kazao je on.

Ivanović je istakao da mu prija uloga kapitena reprezentacije Srbije.

"Odgovornost kao kapitena je velika, ali prija i to nije ništa strano. Ovi mladi momci su izuzetno kvalitetni, imaju veliku želju. Iskustvo se stiče velikim utakmicama kao što je ova i ona nam mnogo znači da vidimo gde smo u odnosu na svetskog i evropskog šampiona", istakao je Ivanović.

Srbija sledeću prijateljsku utakmicu igra protiv Francuske 31. maja u Remsu.

POVEZANE VESTI

Subota 26.05.2012. 21:40
Човек је почео да прави тим а има материјала да направи светску екипу. Приступ је одличан а резултат ће доћи, искрено се надам на време. Само напред зацртаним путем и не слушај палафурдију. (Ако затреба сети се шта је Антић урадио).
Nedelja 27.05.2012. 18:31
Napred miha uz tebe smo , samo hrabro ,pokusaj da vratis Vidica on moze dosta da pomogne . Pozdrav . Cane
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online