Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 23.05.2012.
12:56
Vestionline, Beta A

Tumbaković: Još nema konkretnih ponuda

Sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković rekao je danas da taj klub još nema konkretnu ponudu ni za jednog od svojih fudbalera.

Sportski direktor 'crno-belih' - Ljubiša Tumbaković

"Aktivno učestvujem u prodaji igrača i imamo okviran plan koga treba da prodamo, međutim, nemamo konkretnu ponudu ni za jednog igrača", rekao je Tumbaković novinarima u Beogradu.

On je naveo da želi da se Partizan pojača najkvalitetnijim srpskim fudbalerima.

"Želja je da s najkvalitetnijim igračima iz naše zemlje pojačamo Partizan. To od mnogo čega zavisi, jer još nismo definisali budžet", naveo je Tumbaković.

On je kazao da novi fudbaler Partizana Branko Pauljević poseduje vanserijske osobine za poziciju desnog beka.

"Ljudi u Partizanu su prethodnih par meseci temeljno pratili Pauljevićeve igre i po svim kriterijumima on je pravo pojačanje. Njegove osobine su vanserijske. Nadam se da će igrama ostaviti dobar utisak i postati reprezentativac Srbije", kazao je Tumbaković.

Partizan na poziciji desnog beka već ima Nikolu Aksentijevića i Aleksandra Miljkovića, ali je Tumbaković istakao da za sve njih ima mesta u klubu.

"Kada su u pitanju dobri igrači, nikada ne postoji višak. Za dobrog, brzog i spremnog igrača uvek ima mesta", istakao je sportski direktor crno-belih.

Na pitanje novinara do kada će mladi napadač Lazar Marković ostati u Partizanu, Tumbaković je odgovorio "do daljeg" i dodao da crno-beli nisu poslali ponude za fudbalera Burse Prinsa Tejga i igrača Vojvodine Abubakara Oumarua.

Pauljević: Od malih nogu sam sanjao dres Partizana

 

Novi fudbaler Partizana Branko Pauljević rekao je danas na svom predstavljanju da je od malih nogu sanjao da obuče dres beogradskog kluba.

 

"Od malih nogu sanjam dres Partizana, moja želja bila je da dođem ovde. Pričao sam s predsednikom Hajduka iz Kule, izneo mu svoje želje, a on me je obradovao i srećan sam zbog toga", rekao je Pauljević novinarima na stadionu Partizana.

 

On je sa crno-belima potpisao ugovor na četiri godine, a nosiće dres s brojem 19. 

Jedan od najvećih kvaliteta ovog desnog beka je brzina, a doskorašnji igrač Hajduka istakao je da na 100 metara trči 10,4 sekunde.

 

"Brzinu imam verovatno zbog genetike, tata mi je mnogo brz, od njega sam to nasledio. U karijeri sam igrao i kao napadač i desni vezni, a u Hajduku me je tadašnji trener Dragoljub Bekvalac vratio na desnog beka", kazao je Pauljević.

 

On je u Hajduku proveo prethodne tri godine, a pre toga je igrao u mlađim kategorijama Big Bula i Voždovca.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online