Sreda 22. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 18.05.2012.
16:02
Vestionline, Beta A

Drogba: Ne znam da li sam rođen za finala, ali ih volim

Fudbaler Čelsija Didije Drogba ocenio je danas da će finale Lige šampiona u subotu protiv Bajerna u Minhenu biti jedan od najvažnijih mečeva u karijeri, objavio je zvanični sajt UEFA.

"Igrao sam puno važnih mečeva sa Čelsijem, a ovo je jedan od najvažnijih. Biće to posebna utakmica, zato što nam je to tek drugi put da smo stigli do finala Lige šampiona. Idemo spremni da se borimo sa nemačkim timom za pobedu", kazao je Drogba u intervjuu za Internet stranicu UEFA.

Napadač iz Obale Slonovače rekao je da voli da igra velike mečeve u kojima je beležio uspehe, ali i gubio.

"Ne znam da li sam rođen za velike mečeva, ali svakako uživam u njima. Daću sve od sebe i mislim da kao tim svi treba da verujemo da će se stvari na terenu odvijati onako kako se nadamo", rekao je reprezentativac Obale Slonovače.

Čelsi je prošlog meseca pobedom od 2:1 nad Liverpulom osvojio FA kup, a Drogba je postao prvi igrač u istoriji tog najstarijeg fudbalskog takmičenja na svetu koji je postigao gol u četiri finala.

Meč finala Lige šampiona između Čelsija i Bajerna igra se 19. maja na Alijanc areni u Minhenu. Ukoliko osvoji trofej, Čelsiju će to biti prva titula šampiona Evrope. Oni su pre četiri godine u Moskvi poraženi od Mančester junajteda posle penala.

Ujedno, 'plavci' bi mogli postati prvi klub iz glavnog grada Velike Britanije koji se našao na vrhu Evrope.

U istoriji takmičenja za klupskog prvaka Evrope do titule nisu uspeli do sada da stignu ni klubovi iz Rima, Pariza i Berlina.

Karte za finale LŠ kod tapkaroša 1.000 evra!

 

Sutrašnje finale Lige šampiona između fudbalera Bajerna i Čelsija doneće Minhenu, gradu domaćinu, čistu zaradu od najmanje 50 miliona evra, procenjuju nemački finansijski stručnjaci.

 

Iz Engleske se očekuje dolazak više od 20.000 navijača sa ulaznicama, a još dobar deo doći će u Minhen turistički i finale gledati na velikom video bimu na centralnom gradskom trgu. Zatim, treba dodati novinare sa svih kontinenata, pa sponzore i zvaničnike UEFA, a o interesovanju najbolje govori podatak da su svi smeštajni kapaciteti hotela i hostela, uprkos visokim cenama, popunjeni i da još samo ima mesta za kampovanje.

 

Ipak, trenutno je u Minhenu najtraženiji roba - ulaznica za finale. Finalisti su dobili po 17.500 ulaznica, ostatak su dobili sponzori Lige šampiona i UEFA. Kod preprodavaca ulaznica je već dostigla cenu od 1.000 evra.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online