Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Četvrtak 17.05.2012.
10:03
Vestionline, Beta A

Zvezdini igrači srećni, ali žale za titulom!

Fudbaleri Crvene zvezde rekli su da su zadovoljni osvajanjem Kupa Srbije, ali da je glavni cilj sezone ipak bila šampionska titula.

Borha proglašen za najboljeg igrača finalnog meča

"Šteta što ovaj tim nije osvojio titulu. Treba da ostane na okupu i sledeće sezone. Borac nije zaslužio da ispadne iz lige, skupo su ih koštale loše igre na proleće.
Želimo da završimo sezonu bez poraza", rekao je Duško Tošić.

Zvezda je pobedila sa 2:0, a Robert Prosinečki je izjavio da je trofej nagrada za ekipu što je dobro radila, a Darko Lazović je otvoreno rekao da sezona nije bila uspešna, ali da se nada da je trofejom u kupu vraćeno poverenje navijača.

"Sezona nije bila uspešna, jer je glavni cilj bio da uzmemo titulu, ali mislim da smo ovim trofejom vratili poverenje navijača. Utakmica je bila teška. Borac je pokazao da nije zaslužio da ispadne iz lige", rekao je Lazović.

Kapiten Nikola Mikić bio je srećan: "Ovo je moj prvi trofej u Zvezdi kao kapitena i osećaj je fenomenalan. Loše smo počeli utakmicu, jer smo morali da osvojimo Kup, a to nas je sputalo. Vratili smo se, međutim, na vreme vratili i do kraja kontrolisali meč", rekao je Mikić.

Nikola Maksimović je kazao da je sezona delom spasena: "Presrećan sam, ovo je za nas veoma bitan trofej. Dobrim delom smo spasili sezonu, jer je pre prolećnog dela bilo nemoguće stichi 10 bodova prednosti. Očekivali smo pobedu u finalu Kupa, i ostvarili smo svoj cilj", kazao je Maksimović.

Borha najbolji igrač finala Kupa


Fudbaler Crvene zvezde Kristijan Borha proglašen je za najboljeg igrača finala Kupa Srbije, u kojem je njegov tim pobedio Borac sa 2:0. Borha je bio strelac drugog gola finala koje se igralo u Kruševcu.

 

Pehar pobedniku Kupa, kapitenu Crvene zvezde Nikoli Mikiću, uručio predsednik Zajednice prvoligaša Branimir Babarogić, a medalje za prvo mesto proslavljeni reprezentativac Vladimir Jugović.

 

Navijači Zvezde su sve vreme tokom predaje pehara i medalja skandirale protiv predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića.

Fudbaleri Borca iz Čačka rekli su da ih je Crvena zvezda zasluženo pobedila u finalu Kupa Srbije, ali da je meč mogao da ima drugačiji tok da su iskoristili
svoje šanse.

"Zvezda je pre meča bila favorit. Zadovoljni smo kako smo odigrali, dali smo sve od sebe. Nismo iskoristili svoje šanse, a da smo poveli, sve bi bilo drugačije", rekao je Bogdan Miličić.

Borac imao dve odlične prilike da prvi postigne gol.

"Imali smo dve velike šanse u prvom poluvremenu, a kada se to ne iskoristi, onda je teško vratiti se u meč. U drugom poluvremenu smo pali i Zvezda je zasluženo trofej", rekao je Siniša Radanović.

Marko Mugoša je kazao da je tim posle ispadanja iz lige sve nade uložio u Kup.

"Ali, nismo uspeli, što i nije čudno, jer je Zvezda bila ogroman favorit. Pružili smo dostojan otpor, a oni su zasluženo slavili", rekao je bivši Zvezdin igrač.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 17.05.2012. 11:30
Treba da budete sretni sto ste i Borca srecno dobili. Dali bilo kakve golove. U ovoj polusezoni ste iskoristili srecu i za sledecu sezona. Tako nemoj puno da se nadate. Partizan ce biti veciti Sampion!!
Četvrtak 17.05.2012. 19:24
Наградно питање-Сме ли ико да помисли шта би се десило са звезданом да и ове године није освојила ништа!? А све је ближи рок који је поставила УЕФА!Ни Партизан се нема чему посебно радовати а камо ли Звезда!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online