Subota 11. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 10.05.2012.
23:27
Beta A

Volkov: Crna Gora jer u Srbiji nisu bili zainteresovani

Levi bek Partizana Vladimir Volkov rekao je danas da je prihvatio poziv selektora reprezentacije Crne Gore Branka Brnovića, jer je shvatio da u Fudbalskom savezu Srbije "nisu mnogo zainteresovani za njega".

 

"Znam da među 'orlovima' neće biti mnogo mesta" - Vladimir Volkov

"Jednostavno, nisam primetio da je Fudbalski savez Srbije nešto mnogo zainteresovan za mene u poslednje vreme i mislim da je odluka da igram za Crnu Goru u mom, i u interesu Partizana", rekao je Volkov i dopdao:

"Konkurencija u srpskoj reprezentaciji je velika, ima mnogo dobrih igrača na mojoj poziciji i ne znam koliku bih imao minutažu. Nisam pozivan posle debija i nemam šta da razmišljam više o tome", dodao je on.

Volkov je odigrao samo jednu utakmicu za reprezentaciju Srbije, prijateljski meč protiv protiv Hondurasa 15. novembra prošle godine.

On je kazao da je čuo da je glavni kandidat za mesto selektora Srbije Siniša Mihajlović razgovarao sa nekim igračima koje planira da pozove u nacionalni tim, ali da sa njim nije pričao.

"Mihajlović je rekao da je razgovarao sa većinom igrača na koje će moći da računa u reprezentaciji ako preuzme Srbiju, ali mene nije zvao", kazao je Volkov.

Levi bek je istakao da je razgovarao sa selektorom Crne Gore pre debija za reprezentaciju Srbije, a da se posle toga čuo sa njim tek kad je prestao da dobija poziv "orlova".

"Znam ko su igrači na mojoj poziciji u Crnoj Gori, ali nisam imao priliku da ih gledam. Ne znam da li ću igrati standardno, to je na selektoru. Sa Brnovićem sam se čuo tek kada su iz FSS prestali da me zovu. U fudbalu je jako kratka karijera, desetak godina, a u mom intersu je da igram za Crnu Goru i to će mi biti samo plus", kazao je za "Betu" Volkov.

Ovaj 26-godišnji fudbaler je rekao ga je čuo da je atmosfera među igračima Crne Gore dobra i da je to najvažnije.

"Ne znam realnu sliku reprezentacije Crne Gore, ali sam čuo da je atmosfera dobra, tome se i nadam. Ako je tako onda imamo čemu da se nadamo u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, iako grupa nije laka. Džabe kvalitet ako je atmosfera loša", zaključio je Volkov.

POVEZANE VESTI

Petak 11.05.2012. 14:26
ima 26 godina,nikad ne bi zaigrao za srbiju,mizeran ugovor u partizanu,reprezentacija svakako diže cijenu,dosta padova u formi ove sezone,tako da je razmišljao skroz rezonski,u svakom slučaju dobrodošao u cg reprezentaciju
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online