Ponedeljak 20. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 09.05.2012.
11:33
Vesti A

Janković neće dobiti šansu!

Trener Prosinečki najavio da će prvom timu na leto priključiti još neke omladince i kadete, ali ne i plavokosog fudbalera.

Saga oko Filipa Jankovića i dalje traje. Nesporazumi su počeli zimus kada je uoči puta u Antaliju mladi fudbaler trebalo da produži ugovor sa Crvenom z vezdom. Klub je njegov odlazak u Antaliju uslovio potpisom, a s druge strane i porodica supertalentovanog fudbalera imala je svoje uslove... Sat vremena pre poletanja aviona, potpis je stavljen, ali tu nije bio kraj problemima.


Nedugo potom beogradski mediji objavili su da je Janković istog dana prodat Romi za tri miliona evra i da se samo čeka 17. januar 2013. godine da dečak napuni 18 godina kako bi prešao u italijanski klub. Potom, usledili su i demanti i najave tužbi, a posle određenog vremena Janković je tiho vraćen među kadete, gde po godištu i pripada.

Do danas se Janković nije pojavljivao na treninzima prvog tima, iako bi ovaj rezultatom rasterećeni finiš sezone u Superligi možda bio pravi trenutak da se mladom asu pruži šansa i u seniorskoj konkurenciji. U ponedeljak, trener Crvene zvezde Robert Prosinečki najavio je da će narednog leta pozvati trojicu omladinaca i kadeta na pripreme prvog tima, ali da pri tome ne misli na Jankovića.


"To je sve upitno zbog cele situacije koja se stvorila oko njega. To mora da se pita u klubu oko toga šta je bilo sa Filipom. On u ovom trenutku nije u kombinaciji, jer nije mogao da igra s obzirom na to da smo imali teške i važne utakmice, a druga stvar je ta što bilo nekih problema o čemu, ponavljam, morate da pitate ljude iz kluba. Oni će vam dati obrazloženje zašto", ostao je zakopčan Prosinečki, koji nijednog trenutka ne spori talenat mladom asu.

"Ja stojim iza toga da Janković ima kvalitete i da je igra pred kojim je lepa budućnost. Možda nije trenutno za prvi tim, tek je napunio 17 godina, ali bi jednog dana trebalo da postane dobar igrač".


Između Filipa (odnosno njegove porodice) i Zvezde stvari nikako da se srede, kako bi on zaigrao u crveno-belom dresu. Možda je realnije da će on potražiti sreću u nekoj novoj sredini...

Revijalni meč u Pireju


Fudbaleri Crvene zvezde u sredu (19.30) će u Pireju odigrati revijalni meč sa Olimpijakosom, a dan kasnije se vratiti u Beograd, gde će nastaviti sa treninzima pred prvenstveni meč sa Radom. Posle toga, 16. maja, u Kruševcu, sledi finale Kupa protiv Borca iz Čačka, pa 20. maja u Novom Sadu i poslednja prvenstvena utakmicu protiv Vojvodine.


U Atini, na proslavi nove titule koju je osvojio najpopularniji grčki klub, trener Robert Prosinečki će pružiti šansu nekim igračima koji su bili u drugom planu ovog proleća, a oni koji su izneli teret derbija prošle subote treniraće na terenima Olimpijakosa i spremati se za Borac.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online