Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Četvrtak 03.05.2012.
12:51 >> 14:53h
Vestionline, Beta A

Navijači skandirali Ljajiću da je Ciganin!

Navijači Fiorentine skandirali su fudbaleru tog kluba Ademu Ljajiću "Ti si Ciganin", posle sukoba sa trenerom Delijom Rosijem tokom meča italijanske Serije A protiv Novare, prenela je "Gazeta delo Sport".

Dimenziju sukobu trenera Delija Rosija koji je na meču sa Novarom (2:2) nasrnuo i izudarao srpskog igrača Adema Ljajića, dali su i navijači Fiorentine, koji su se sramno ponašali tako što su dali podršku sada već bivšem treneru Rosiju.

Ljajić je prilikom izmene u 32. minutu pokazao ironično palac odobravanja treneru, što je bio povod za njegov fizički nasrtaj pesnicama. 


Navijači su jasno pokazali na čijoj su strani, pošto su aplauzom ispratili nasilnog trenera sa terena pri rezultatu 0:2, veličajući njegov skandalozni gest. Sa druge strane, mladog fudbalera su ispratili povicima "cigane, cigane"!

Ljajić: Žao mi je Rosija, ali napravio je veliku grešku

Fiorentina je nedugo posle meča otpustila trenera Rosija. Adem Ljajić je rekao da mu je žao što je Delio Rosi nakon fizičkog napada na njega dobio otkaz, ali da je sada već bivši trener Fiorentine napravio veliku grešku.

"Razgovarao sam s Rosijem. Žao mi je trenera, dobra je osoba i nije ovo zaslužio, ali je napravio veliku grešku", napisao je Ljajić na svom Fejsbujk profilu.

Predsednik Unije profesionalnih fudbalera Italije Damjano Tomazi rekao je da nema opravdanja za Rosijevo ponašanje.

"Ovo sigurno nije srećan period za italijanski fudbal. Razumem tenziju u tom trenutku, ali izgubiti živce na ovaj način... Nema opravdanja. čudno je da se to dogodilo Rosiju, koji je poznat kao miran i odmeren čovek", rekao je Tomazi.

On je istakao da misli da Ljajićev ironični aplauz nije jedini povod za sukob.

"Ne mislim da je Rosi tako reagovao samo zbog aplauza, ima tu sigurno još nečega", zaključio je Tomazi.

Treneri Atalante i Novare: Ljajić je isprovocirao Rosija

Treneri Atalante i Novare Stefano Kolantuono i Atilio Tešer pružili su danas podršku otpuštenom strategu Fiorentine Deliju Rosiju, koji je dobio otkaz pošto je nekoliko puta udario svog fudbalera Adema Ljajića tokom meča.

"To je komplikovana situacija, nije baš lepa stvar za videti, ali igrač mora da poštuje trenera jer je on tu da bi obavio neki posao. Mi često pravimo greške kada pravdamo fudbalere, ali oni moraju imati poštovanja, prvo kao čoveka i potom kao trenera. Rosi nije to uradio tek tako, bio je isprovociran. Morate sebe da stavite u tu poziciju", rekao je trener Atalante Stefano Kolantuono italijanskim medijima.

Trener Novare Atilio Tešer rekao je da mu se ne sviđa Ljajićev stav i da je Rosi reagovao na taj način jer ga je srpski fudbaler isprovocirao.

"Takvih scena ne bi trebalo da bude, ali se meni ne sviđa stav fudbalera. Rosi nije poludeo i reagovao je tako jer mu je igrač sigurno rekao nešto", rekao je Tešer.

Ljajićev menadžer podnosi tužbu protiv Rosija

 

Đorđo Pareti, menadžer srpskog reprezentativca Adema Ljajića, najavio je da će podneti tužbu protiv sada već bivšeg trenera Fiorentine Delija Rosija.

 

Pareti želi da tuži Rosija zbog fizičkog napada na njegovog klijenta tokom utakmice sa Novarom (2:2) u sredu veče, prenosi "Gazeta delo sport".

 

Ugledni italijanski list ujedno prenosi informaciju da bi i Javno tužilaštvo u Firenci moglo da pokrene istragu protiv Rosija, zbog fizičkog napada, a kao krucijalni dokaz koristiće video snimak incidenta. Takođe, Rosi se suočava sa optužbama za huliganizam i nedolično ponašanje na sportskim terenima.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 03.05.2012. 13:54
Koja budala može podržavati rasizam i udaranje ? Ovi nisu normalni...
Četvrtak 03.05.2012. 16:27
Smece zabarsko.. On ce Srpskog reprezentativca da udara.. Zabarski navijaci su nacisti. Ademe pravi Srbi su uz tebe.
Četvrtak 03.05.2012. 16:33
"Razgovarao sam s Rosijem. Žao mi je trenera, dobra je osoba i nije ovo zaslužio, ali je napravio veliku grešku", napisao je Ljajić na svom Fejsbujk profilu. E TREBAO TE POŠTENO NAMLATITI!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online