Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 24.04.2012.
23:31
Vestionline, Blic A

Igrači Čelsija: Ne pobeđuje uvek bolji tim!

Jedan od heroja Čelsijevog prolaza u finale Lige šampiona, Petr Čeh rekao je posle meča sa Barselonom da su on i njegovi saigrači uložili i više od svojih mogućnosti.

Čelsijeva 'bunkerica' izdržala - Pep Gvardiola i Roberto di Mateo

"Uspeli smo, šta drugo da kažem. Borili smo se svih 90 minuta u prvom meču, a onda smo u ovoj utakmici imali dva gola zaostatka i igrača manje. Prosto je fantastično šta smo postigli, dali smo i više od maksimuma i za to smo nagrađeni", rekao je Čeh posle nerešenog ishoda na "Nou Kampu" (2:2).

Navijači Čelsija konačno su mogli da slave gol Fernanda Toresa, i to ni manje ni više u polufinalu Lige šampiona. Španac je blistao posle meča koji je odveo "plavce" u finale elitnog takmičenja.

"U finalu smo, svi smo se za ovo borili. Ukoliko želimo titulu, moraćemo da pobedimo Real ili Bajern, koji spadaju među najbolje timove u Evropi. To je fudbal, ne pobeđuje uvek bolji tim. Imamo mnogo poštovanja prema Barseloni jer su najbolji na svetu, znali smo da ne možemo drugačije da ih pobedimo", kaže Tores.

Tener Čelsija Roberto di Mateo nahvalio je svoje pulene, a čak nije ni zamerio Džonu Teriju što je napravio glupost i ostavio ekipu na cedilu.

"Kada igraš protiv Barselone, moraš da se braniš. Bolje reći, kada igraš protiv Barselone i na njihovom terenu, onda moraš da se braniš savršeno. Oni su ekipa pobednika i velikih majstora. Znali smo da će imati dosta šansi, ali pokušali smo ih svesti na minimum. Pokazali smo karakter. Ovo je pobeda naše glave, mojih igrača koji su se borili herojski. Ne mogu da zameram kapitenu Teriju jer ga strašno poštujem i znam pod kakvim je pritiskom u poslednje vreme", rekao je Di Mateo.

Teri se izvinio zbog udaranja i isključenja

Džon Teri je mogao da izraste u pravog tragičara polufinala Lige šampiona, kada je dobio crveni karton posle prvog gola Barselone. Ipak, kapiten Čelsija je imao puno sreće jer su njegovi saigrači načinili herojski podvig i sa igračem manje plasirali se u završnicu najjačeg evropskog takmičenja.

"Zaslužili smo da budemo u finalu Lige šampiona, veoma me boli to što ću morati da ga propustim", rekao je Teri i priznao da je zaslužio crveni karton, ali je rekao da nije namerno udario Sančeza.

"Zaista izgleda loše na usporenom snimku. Podigao sam koleno, ali svi koji me znaju da ja nisam takav igrač. Žao mi je što sam izneverio igrače i izvinio sam se navijačima", kaže kapiten Čelsija.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online