Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 13.04.2012.
12:41 >> 14:55h
Beta A

Grant: Teško je savladati Javor

Trener fudbalera Partizana Avram Grant ocenio je pred meč Super Lige sa Javorom da njegov tim očekuje nezgodan rival i da će otežavajuća okolnost biti igranje pred praznim tribinama.

"Znam da su opasni na gostovanjima, veoma ih je teško savladati. Dobri su u napadu, organizovani u odbrani. Znamo da se povlače pred gol, ne igraju ništa drugačije od većine timova na našem stadionu ali mi moramo da nađemo rešenje", rekao je Grant novinarima u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

Izraelski stručnjak je kazao da njegova ekipa mora da se oporavi od poraza u polufinalu kupa od Crvene zvezde.

"Moramo da se oporavimo, video sam lica igrača na treninzima i niko nije srećan posle poraza. Borimo se za glavni trofej i poslednje četiri utakmice u prvenstvu igrači su odradili veoma dobro", rekao je Grant.

On je istakao da brazilaski napadač Eduardo Pašeko sigurno neće igrati dok je neizvestan nastup Mohameda Kamare i Saše Ilića. 

Utakmica između Partizana i Javora će se igrati pred praznim tribinama posle odluke Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije (DK FSS) da kazni Partizan zbog propusta u organizaciji polufinalnog meča kupa Srbije u sredu sa Crvenom zvezdom.

Grant je ocenio da je to loše jer se fudbal igra zbog publike.

"Posle prvog meča sa Zvezdom smo dočekali Jagodinu, takođe, bez publike. Tada smo odigrali dobar meč i napravili odličan rezultat, ali volim da igramo pred navijačima jer se fudbal igra zbog njih. Ne treba ih sve kazniti zbog male grupe ljudi koja pravi incidente. Protivnik sam ovakve vrste kazni", kazao je Grant.

Portparol Partizana Nenad Danilović izrazio je u ime kluba nezadovoljstvo odlukom DK FSS.

"U ime kluba izražavam nezadovoljstvio zbog odluke DK FSS jer se ta pravila ne primenjuju jednako prema svima", rekao je Danilović.

Janjić: Uradićemo sve što možemo protiv Partizana

Trener Javora Aleksandar Janjić rekao je da će njegovi fudbaleri "uraditi sve što mogu" da ostvare povoljan rezultat protiv Partizana.

"Mi ne smemo da pretimo i nećemo to da radimo, ali ne možemo da odemo u Beograd uvereni u poraz. Ljudski je nadati se i daćemo sve od sebe da uradimo sve što možemo, odigramo svoj najbolji fudbal i izmerimo se sa jednom od dve najjače ekipe u Srbiji", rekao je Janjić agenciji 'Beta' i dodao da će crno-beli imati dodatni motiv zbog poraza od Crvene zvezde u polufinalu Kupa Srbije prošle srede.

"Kada se igra protiv Partizana, pogotovo na njegovom stadionu, izrazit je favorit. Uradiće sve da se razbude posle poraza od Zvezde. Međutim, sport ne bi bio zanimljiv kada bi se unapred znao rezultat", kazao je Janjić.

Trener ekipe iz Ivanjice je istakao da nekoliko fudbalera Javora ima problem sa povredama i da vezista Nemanja Vidić neće nastupiti zbog žutih kartona.

"Ne bih pričao o tome da li ćemo se braniti ili igrati otvoreno, a da li ćemo 'parkirati autobus' ispred svog gola zavisi od taktičke varijante. Oni koji su pratili Javor ove sezone mogu da izvuku neke druge zaključke o našoj igri", naveo je Janjić.

Partizan sutra dočekuje Javor u 18.00 sati u okviru 24. kola Superlige.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online