Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Petak 15.01.2010.
03:47
Vestionline, Press A

Đorđević: Sramota da me se klub odriče preko dopisa

Kapiten Partizana Nenad Đorđević ogorčen je zbog načina na koji su se u klubu iz Humske odrekli njegovih usluga i napominje da nikome neće dozvoliti da ga ponižava.

Dosadašnji nosioc crno-bele trake Nenad Đorđević kaže da je način na koji su mu ljudi iz Partizana saopštili da je višak ponižavajući, jer je od kluba dobio pismo u kojem mu je saopšteno da ne mora da se pojavi na prozivci 15. januara. Čovek koji je pretprošle godine doneo titulu klubu iz Humske ubeđen je da takva odluka nije doneta iz fudbalskih razloga.

"Ovo je zaista prevršilo svaku meru! Veoma sam razočaran i ogorčen tim dopisom. Neću da podsećam šta sam sve uradio za Partizan tokom karijere, ali ne želim ni da dozvolim da me neko zajebava i ponižava! Šta znači ta odluka da ne dolazim na prozivku? Zbog čega da ne dolazim, da se ne bih sreo sa nekim, šta li? Kome da se javim 21. januara, kuvarima?! Otkad sam u Partizanu, ništa slično se nije dogodilo!", rekao je Nenad Đorđević za "Press".

Oterao kapitena - Goran Stevanović
Trener Partizana Goran Stevanović saopštio je da želi da podmladi ekipu i da je to jedini razlog zbog kojeg više ne računa na Đorđevića. Nekadašnji reprezentativac naše zemlje, međutim, ne veruje u to.

"Uz sve dužno poštovanje, ta priča o podmlađivanju tima kod mene ne pije vodu. Ja sam u poslednje dve godine odigrao maltene sto odsto utakmica, ispunjavao sam sve obaveze, imam 30 godina, nisam mator... Mislim da su u pitanju apsolutno nefudbalski razlozi", kaže Đorđević.

Po nekim pričama Đorđević je stradao, jer je tokom nedavne predizborne kampanje u Partizanu bio naklonjen taboru Save Miloševića.

"Ne povezuju oni mene sa Savom, koliko sa Batom Mirkovićem i Gordanom Petrićem. Međutim, ova ili ona struja, meni je zaista svejedno. Zaista nemam ništa s tim. Svoje prijatelje biram sam, a da li nekoga simpatišem više ili manje to je moja lična stvar. Nikad ni sa kim u Partizanu nisam bio u konfliktu. Međutim, ispalo je da sam ja žrtva nekog njihovog raskusurivanja. Ne znam ko stoji iza toga, ali to ne liči na trenera Stevanovića", rekao je defanzivac Partizana.

Đorđević kaže da danas dolazi u Beograd i da će vrlo brzo znati kakvi će mu biti dalji potezi.

"Sve će ovo samo da me ojača. Ne razmišljam o odlasku i spreman sam na sve. Biću u stalnom kontaktu sa svojim advokatima i agentima, pa ćemo videti kako će se sve završiti", kaže Đorđević.

Petak 15.01.2010. 13:14
Sada cu vam reci nesto o razlozima ovakvih poteza!! Djordjevic kaze da ima 30.god.da je izvrsavao sve obaveze,.... Ali,Partizan je proizvodjac igraca i njemu treba 'materijal za obradu' i dalju prodaju!Zvuci surovo,ali tako je! Djordjevica nece moci da prodaju,kao nekog mladog koji ceka mesto u timu! Dakle,suvi kapitalizam komunistickog tima koji ima u sredini svog grba,jos uvek sta??Crvenu komunisticku Zvezdu! I FK Crvena zvezda je nesto slicno! Eto!
Petak 15.01.2010. 13:08
Hajde neka neko kaze kada se to Partizan nekog odrekao na dostojanstven nacin??? Moj odgovor je : Nikad!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online