Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 02.04.2012.
10:33
Vestionline, sportal.rs A

Ivanov: Nikada neću zaboraviti šta su Grobari uradili za mene

Ivan Ivanov je pokazao koliko ceni dres Partizana kada je prošlog vikenda odlučio da insistira kod trenera Avrama Granta da igra meč protiv Hajduka, iako mu je neposredno pre utakmice preminula majka.

Bugarski reprezentativac je bio jedan od najboljih aktera i meča na Vračaru protiv Rada, a vodeći gol je proslavio pokazivanjem majice sa likom njegove preminule majke.

"Hvala mami za sve što je učinila za mene i moju porodicu. Takođe bih hteo da se zahvalim tati i bratu, ali i Partizanu i navijačima. Nikada neću zaboraviti to što su učinili za mene (navijači su skandirali ime većim delom meča protiv Hajduka i Rada, prim. aut.) i moram da kažem da volim ovaj klub. Zaista to mislim. Svi su bili uz mene, davali mi podršku, kada mi nije bilo ni malo lako. Pitali su me da ne igram protiv Hajduka, ali nisam znao šta drugo da radim. Nisam mogao mamu da vratim i hteo sam da igram, zbog nje, sebe i kluba".

O načinu proslavljanja gol i pokazivanja majčine slike na majici Ivanov je rekao.

"Pokazao sam njenu sliku. To su emocije i stvarno nisam razmišljao da li ću zbog toga dobiti žuti karton. Znam da se zbog toga nekada dobija karton, ali nisam ga dobio".

Novinari su podsetili Ivanova da je i Almami Moreira svojevremeno protiv APOEL-a odlučio da igra uprkos tragičnom gubitku takođe majke.

"Nisam znao da je još jedan igrač Partizana bio u istoj situaciji kao i ja. Ne znam šta bih mu rekao, osim da mu izjavljujem saučešće i da život ide dalje".

Ivanov je odlučio i da se izvini navijačima za grešku kod gola Crvene zvezde u Kupu Srbije.

"Izvinjavam se navijačima što sam pogrešio kod prvog gola, jer realno da ja nisam pogrešio Zvezda nam nikada ne bi dala gol. To je lekcija svima. Moramo da budemo uvek koncentrisani".

Bugarski centralni bek se osvrnuo i na neka vređanja koja su mogla da se čuju sa tribina na Vračaru.

"Čuo sam za to. Hteo bih da poručim da sada moramo svi da budemo jedinstveni. Navijači, uprava, igrači. Moramo da budemo jedni uz druge, jer je to mnogo važno. Dve naredne utakmice su najbitnije, jer ako ih uspešno završimo bićemo veoma blizu cilja. Ne možemo da kažemo da ćemo biti 100 odsto šampioni, ali bi uz te trijumfe bili veoma blizu odbrane titule".

Osvrnuo se Ivanov još jedanput na gol koji je dao protiv Rada.

"Ma nije bitno ko je strelac samo da mi pobeđujemo. Ma neka ga da i Grant ako treba. Kada nas je prošle zime trener zamolio da na ceduljama napišemo koje bi pozicije voleli da igramo ja sam napisao napadač. Šta sam drugo mogao? U Bugarskoj sam u jednoj sezoni dao šest golova u šampionatu i jedan u Kupu. Ovo mi je bio treći u dresu Partizana", zaključio je Ivanov. 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online