Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 21.03.2012.
22:43
Vestionline, Beta A

Igrači Partizana: Mi igrali, oni davali golove

Fudbaleri Partizana bili su složni u oceni da su večeras bili bolji rival, ali da je Crvena zvezda iskoristila svoje jedine šanse da pobedi sa 2:0 u prvom meču polufinala Kupa Srbije.

 

Stefan Babović 

"Partizan je igrao, Zvezda davala golove. Prešli su centar dva puta i dali dva gola. Ostaje nam da budemo pametni i koncentrisani u revanšu i izborimo se za pobedu. Imali smo igru, šanse i pas, a ovo treba da nam je nauk", rekao je Stefan Babović novinarima posle poraza 2:0.

Kapiten Saša Ilić ocenio je da je Partizan kažnjen zbog promašaja.

"Kada ekipa promaši ovoliko šansi, to se u derbiju kažnjava, i zato smo izgubili. Oni su oba gola postigli iz naših grešaka. Nadam se da ćemo u revanšu iskoristiti šanse. Neće biti lako, ali mi verujemo u sebe", rekao je Ilić.

Defanzivac Nemanja Rnić kazao je i da je njegov tim imao mane u igri.

"Bili smo mnogo nervozni i pravili smo previše grešaka u predaji lopte, a ne bismo to smeli da radimo, to uopšte ne sme da se dešava. Treba što pre zaboraviti ovu utakmicu i okrenuti se revanšu", rekao je Rnić.

Igrači Crvene zvezde: Sve nam se poklopilo večeras

Strelac prvog gola za Crvenu zvezdu Luka Milunović ocenio je da se njegovom timu večeras "sve poklopilo" i da je zato pobedio.

"Sve se večeras poklopilo. Odigrali smo dobro i pokazali kvalitet. Presudio je bolji kolektiv i predanost pojedinaca. Kada sam dao gol, htela je 'čuka' da mi iskoči. Ne treba u revanšu da se povučemo i čuvamo rezultat... I izvinjavam se što nisam
publici dao dres, obećao sam ga sestričini jer joj još ništa nisam dao za rođendan", rekao je Milunović.

Zvezda je meč završila sa 10 igrača, pošto je isključen Luka Milivojević, koji je ocenio da je to bio dobar postupak.

"Mislim da je dobro za tim što sam dobio crveni karton, jer da nisam zaustavio Markovića, on bi sam izašao pred našeg golmana. Znali smo da je Partizan jak, ali smo dali sve od sebe, jer smo mnogo želeli pobedu", rekao je Milivojević.

Najmlađi prvotimac Darko Lazović rekao je da nije zadovoljan svojom igrom, ali da je pobeda najvažnija.

"Nisam zadovoljan kako sam odigrao, ali je bitnije da smo pobedili i prekinuli crnu seriju protiv Partizana. Oni nisu iskoristili svoje šanse, a mi jesmo. Teško će biti u revanšu, ništa nije gotovo. Samo bez euforije", rekao je Lazović.

Iskusni Duško Tošić kazao je da je Zvezda pronašla "dobitnu formulu".

"Lako ćemo nastaviti u narednim utakmicama posle ovakve pobede. Naša igra ima 'štosa'. Bitno je da ne padamo u euforiju sada. Danas smo rano dali gol i dobro se branili, a imali smo disciplinu u igri", rekao je bek crveno-belih.

POVEZANE VESTI

Sreda 21.03.2012. 22:54
А кад је Звезда играла, а ви давали голове нисте се жалили. 2:0
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online