Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 20.03.2012.
13:44 >> 18:50h
Vestionline, Beta A

Igrači Zvezde: Svi živimo za "večiti derbi"

Fudbaler Crvene zvezde Evandro rekao je danas pred polufinalni duel Kupa Srbije sa Partizanom da ne oseća pritisak jer je na prošlom "večitom" derbiju promašio penal.

"Ne osećam pritisak, dobio sam novu šansu da pomognem ekipi. Želim svaki put da odigram što bolje, zbog sebe i navijača. Velika su očekivanja i potrebno je da svi u klubu budemo skoncentrisani", rekao je Evandro.

Brazilac je rekao da neće šutirati penal ako bude dosuđen za njegovu ekipu.

"Potrebno nam je malo više sreće. Mi smo i do sada protiv Partizana stvarali dosta šansi. Moramo biti smireni jer dugo nismo dobili derbi, pa su igrači malo nervozni. Potrebno je da mislimo na svoju igru i da se dobro osećamo na terenu", kazao je Evandro.

Jedan od najiskusnijih fudbalera Zvezde Duško Tošić rekao je da svi u klubu znaju šta znači i donosi derbi.

"Imamo imperativ pobede, nismo u prednosti, ne smemo da se branimo i moramo da iskoristimo domaći teren. Svi živimo za ovu utakmicu. Nadam se da će moje iskustvo pomoći saigračima, treba da nosim ekipu, da dam primer drugima", istakao je Tošić.

Štoper Zvezde je rekao da se nada da njegov bivši trener u engleskom Portsmutu, koji je sada na klupi Partizana, Avram Grant neće imati uspeha na sutrašnjem meču.

"Nije prijatno kada nemamo pozitivan skor sa Partizanom, ali smo u boljoj formi, doveli smo dosta dobrih igrača. Ako sutra ne pružimo dobru igru i rezultat sve to pada u vodu", zaključio je Tošić.

Vezni fudbaler crveno-belih Darko Lazović rekao je da on i njegovi saigrači u "večiti" derbi "moraju ući hladne glave".

"U prethodnim mečevima sa Partizanom nisam igrao na zavidnom nivou, ali daću sve od sebe da to promenim. Oni imaju dosta dobru i iskusnu ekipu, ali su kod nas svi željni dokazivanja. Potrebno je da budemo strpljivi i da se ne opterećujemo njihovom igrom", kazao je Lazović.

Prvi meč polufinala Kupa Srbije na stadionu Crvene zvezde počinje sutra u 19 sati.

Mažić deli pravdu na "večitom derbiju"

 

Najbolji srpski arbitar Milorad Mažić biće glavni sudija u sredu na prvoj polufinalnoj utakmici Kupa između Crvene zvezde i Partizana, odlučila je sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije. Mažićevi pomoćnici biće Igor Radojičić i Milovan Ristić, a za četvrtog sudiju određen je Miodrag Gogić.

 

Glavni arbitar na drugom polufinalnom meču, Borac - Vojvodina, koji se igra u Čačku, biće Milenko Vukadinović. Pomagaće mu Milan Minić i Goran Kojić, a četvrti sudija biće Danilo Grujić.

 

Meč Borac - Vojvodina igra se u sredu od 14 časova, a duel Crvena zvezda - Partizan počinje u 19 sati.

POVEZANE VESTI

Utorak 20.03.2012. 21:08
Као звездаш, волео бих да се игра фудбал и навија за фудбал. Прекините насиље!
Utorak 20.03.2012. 16:44
Iako navijam za Zvezdu zelim srecu i jednima i drugima, a pre svega da prisustvujemo pravom fudbalskom prazniku. Vreme je idealno, nadam se da ce doci dosta ljudi sa decom, a da ce se navijaci pokazati u najboljem svetlu, kako bi mladim narastajima pokazali kako se na pravi nacin bodri svoj klub.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online