Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 18.03.2012.
14:22
Vestionline, sportske.net, sportal.rs A

Dijara: Nastavljam niz u "večitom derbiju"

Ubedljiva pobeda nad Jagodinom uticala je na dobro raspoloženje u taboru šampiona Srbije. Igrači Partizana se sa velikim optimizmom i obnovljenim samopouzdanjem okreću sredi i velikom, večitom derbiju.

Šampion Srbije je na meču protiv Jagodine napravio odličnu uvertiru pred "večiti derbi". Četiri gola u mreži najprijatnijeg iznenađenja prolećnog dela sezone ubrizgali su motiv više i veoma bitnu dozu samopouzdanja igračima Avrama Granta.

Dvostruki strelac u pobedničkoj ekipi, Lamin Dijara u pravom trenutku je nagovestio da se vraća u golgetersku formu.

"Igrali smo jako dobro, postigli dosta golova, izuzetno sam zadovoljan i očekujem da ćemo u nastavku igrati još bolje", rekao je ljubimac navijača i najavio nastavak serije.


"Prezadovoljan sam postignutim golovima, veoma mi je bitno što sam se vratio u formu jer u poslednje vreme nisam imao ni veliku minutažu. Nadam se i očekujem da ću nastaviti u istom ritmu već na derbiju", istakao je Dijara.

Ono što je sada svima u glavi, jeste duel na Marakani koji se igra u sredu. Prvi meč polufinala Lav Kupa Srbije biće prilika da večiti rivali međusobno odmere snage i vide gde su.

Svi u Partizanu željno očekuju ovaj meč, a trener Avram Grant je svestan da se radi o svetkovini srpskog fudbala.

"Velika je to utakmica, a svi volimo velike mečeve. Iskreno, u klubu je svi jedva čekamo" istakao je trener crno-belih.

U 57. minutu meča protiv Jagodine malobrojni prisutni na stadionu Partizana uhvatili su se za glavu nakon što je levi bek crno-belih Vladimir Volkov iskrenuo zglob.

Prve prognoze ipak nisu toliko razočaravajuće ako se ima u vidu da povreda neće na duže vreme udaljiti Volkova sa terena. Ipak, sigurno je da je njegova nesreća najveća, pošto neće imati priliku da nastupi na prvom polufinalnom meču Kupa Srbije koji se u sredu igra na Marakani protiv Crvene zvezde.

Dobra vest za stručni štab Partizana je ta da će se Lazevski oporaviti do srede te timu neće nedostajati klasičan levi bek. 

Lazović: Neka se spremi Partizan

 

Dvostruki strelac protiv BSK-a Darko Lazović tvrdi da je ubedljiv trijumf u beogradskom predgrađu već stavljen "ad akta".

 

"Utakmicu sa ekipom iz Borče smo već zaboravili, okrećemo se onome što nas čeka u sredu, a to je meč sa večitim rivalom, u kome se nadam da ćemo svi pružiti svoj maksimum, i ostvariti povoljan rezultat", rekao je Lazović. 

Grant, Prosinečki, Vukićević i Petrović pred novinarima

Treneri učesnika polufinala Kupa Srbije - Slavko Petrović (Borac), Dejan Vukićević (Vojvodina), Robert Prosinečki (Crvena zvezda) i Avram Grant (Partizan), učestvovaće na zajedničkoj konferenciji za medije uoči prvih utakmica završnice najmasovnijeg takmičenja. Konferencija za novinare biće održana u ponedeljak u velikoj sali "Medija centra" na Terazijama, sa početkom u 12.00 sati.


Podsetimo, prve utakmice polufinala Kupa Srbije biće odigrane u sredu 21. marta. U Čačku će se sastati Borac i Vojvodina, dok će u Beogradu biti odigran meč između Crvene zvezde i Partizana. Revanš utakmice, na stadionima Vojvodine i Partizana, biće odigrane u sredu, 11. aprila.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online