Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 16.03.2012.
15:43
Vestionline A

Nastavak pobedničke serije i u Borči

Pred subotnji duel 19. kola domaćeg prvenstva fudbaleri Crvene zvezde ulaze sa samo jednim ciljem, a to je pobeda, osvajanje tri boda i nastavak pobedničke serije.

Trener Prosinečki ponovo će s obzirom na veliki fond igrača izmešati karte, ali bez obzira ko istrči na teren ambicije ostaju iste.

"Ekipa iz Borče zabeležila je odličan rezultat na gostovanju u Čačku u prošlom kolu, odakle je donela sva tri boda, i na krilima te pobede sigurno će pokušati i nas da iznenade. Ma koliko nas važna utakmica čekala u sredu, trenutno nam je dobra igra i pobeda nad BSK-om još važnija. Psihički i taktički smo dobro spremni, i ako uđemo maksimalno ozbiljno u meč kao što je to bio slučaj protiv Smedereva, sigurno da očekujem pobedu", rekao je Robi i istakao još jedan razlog važnosti sutrašnjeg susreta koji se igra na stadionu u beogradskom predgrađu sa početkom u 14:30 časova.

"Trijumf bi nam obezbedio dodatnu dozu samopouzdanja, a ujedno bi još više podigao odličnu atmosferu među igračima. Neće biti lako, ali ukoliko želimo da budemo u vrhu i stremimo najvišim ciljevima, a stremimo, onda moramo da pobeđujemo u kontinuitetu", istakao je Prosinečki.

Opasnost po ekipu Crvene zvezde može da bude nešto uži teren u Borči na kome je teže razviti pas igru.

"Moramo se privikavati na sve, jer nemamo prava na kiks. Imali smo dosta propusta jesenas, tako da nam je sada svaka utakmica ključna. Ako se budemo borili i dobro trčali, verujem da će do izražaja doći naš kvalitet i da ćemo i posle duela sa BSK-om zadržati maksimalan učinak u ovoj polusezoni - zaključio je Prosinečki.

Trener BSK Borče Veličko Kaplanović rekao je da njegovi fudbaleri imaju pravo na nadu u meču 19. kola Super lige Srbije protiv Crvene zvezde.

"Utakmica protiv Zvezde je za nas jedna od najlepših. U njoj nemate šta da izgubite i moji igrači će pokušati da se pokažu u što boljem svetlu. Mi ćemo dati sve od sebe da iznenadimo Zvezdu, ali to nije lako. Igraju odlično, publika ih nosi, ali i mi imamo pravo na nadu", rekao je Kaplanović agenciji Beta i dodao.

"Mi smo potpuno nova ekipa, napustilo nas je 12 igrača, a dovedeni su oni koji su u skladu sa klubom. Želimo da igramo što bolje možemo, imamo mladu ekipu i ovo je jedna od onih utakmica gde igrači mogu da skrenu pažnju na sebe", rekao je trener Borčanaca.

BSK je u prva tri kola prolećnog dela Super lige Srbije ostvario po jednu pobedu, remi i poraz i nalazi se na 12. mestu sa 19 bodova.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online