Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 12.03.2012.
19:56
Vestionline, Beta A

LŠ: Marsej na 'Meaci', Bazel gost u Minhenu

Fudbaler Intera i bivši kapiten reprezentacije Srbije Dejan Stanković ocenio je revanš meč osmine finala Lige šampiona protiv Olimpika iz Marselja kao "utakmicu sezone", preneli su danas italijanski mediji.

Interov meč sezone - Dejan Stanković

"Igramo najveću utakmicu ove sezone i optimisti smo posle nastupa u Veroni", rekao je Stanković.

Inter je u prvom meču poražen sa 1:0, a Stanković je kazao da njegovom timu sutra u Milanu od 20,45 časova neće biti lako da nadokandi zaostatak iz prvog meča.

"Znamo da je Olimpik u grupnoj fazi takmičenja sakupio više poena kao gost, nego na svom terenu. Neće biti lako. Oni će igrati zatvoreno, jer znaju da moramo da napadnemo, a mi ne smemo da im ostavimo prostor za kontre", dodao je Deki. 

On je istakao da igrači Intera moraju da budu "strpljivi i koncentrisani".

Na pitanje novinara šta bi kao jedan od najiskusnijih u timu mogao da kaže saigračima, Stanković je rekao da "reči nisu potrebne".

"Opredelio bih se za tišinu. Pet sekundi tišine, pre nego što izađemo na teren gde moramo da pokažemo ogromnu koncentraciju", kazao je 33-godišnji Stanković.

Inter je prošlog vikenda u prvenstvu Italije u gostima pobedio Kjevo sa 2:0, dok je Olimpik u prvenstvu Francuske, takođe kao gost poražen od Ajačija sa 1:0.

U drugom meču dana Bajern u Minhenu dočekuje švajcarski Bazel, koji ima prednost od 1:0 iz prvog meča. Bavarci su prošlo kolo izašli iz velike rezultatske krize ubedljivom pobedom nad Hofenhajmom od 7:1 u sklopu Bundes lige.

Trener Bajerna Jup Hajnkes smatra da će njegova ekipa, uprkos minimalnom porazu od Bazela, proći u dalji tok takmičenja, prenosi DPA.


Hajnkes je najavio da će utakmicu početi mladi Toni Kros, kao centralni vezni igrač, dok će Bastijan Švajnštajger biti na klupi, zbog petonedeljne pauze na kojoj je doskora bio zbog povrede.

Švajnštajger, koji je imao priliku da odigra 30 minuta u poslednjem kolu Bundeslige, smatra da je potpuno spreman za nove mečeve.

"Potpuno sam spreman, ali neću zameriti treneru ukoliko me ostavi na klupi u revašu protiv Bazela", poručio je Švajnštajger.

Henkes je ocenio da Bajen ne može da zaustavi poraz u Švajcarskoj od 1:0 i izrazio uverenje da će njegova ekipa sigurno iskoristiti svoje šanse na Alijans areni.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online