Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 12.03.2012.
10:42
Press A

Grant: Neću biti legenda Zvezde

Izraelski stručnjak na klupi Partizana Avram Grant tvrdi da ga navijači Crvene zvezde neće pamtiti po tome što im je najvećeg rivala zavio u crno.

To je slučaj sa pristalicama malog kluba iz jugoistočnog Londona, koji su ga slavili kada je odveo Vest Hem u drugu ligu.


"Ne plašim se toga. Zaboravljate da sam, recimo, s Čelsijem ostvario ono što nije niko u istoriji, a to je plasman u finale Lige šampiona. Za vreme mandata u Vest Hemu morao sam da se borim s problemima u budžetu i igračkom kadru. Ovo sada je nešto novo", poručio je Grant. 

Uprava Partizana i dalje ima neograničeno poverenje u izraelskog stručnjaka i njegove trenerske kvalitete, a Grant je jedini koji je u ovom trenutku spreman da bez zadrške kaže da će odbraniti šampionsku trofej.

Galantni "parni valjak" pod njegovom komandom skrckao je protiv užičke Slobode (0:0) još dva boda prednosti, uz kiks u Novom Pazaru, pa je dozvolio Zvezdi da praktično prepolovi zimski zaostatak od 10 bodova.

"Snaga jednog tima vidi se onda kada ne ide sve najbolje i kada morate da izdržite pritisak. Ne bih rekao da je negativna ni naša igra ni raspoloženje, već samo rezultat. Ne plašim se ove situacije, jer vidim da je reakcija igrača dobra. Kada ste iz društva najboljih klubova i ne dobijete dve utakmice, onda to nije dobro, ali nije ni tragedija. Imamo cilj, ne odstupamo od njega, a to je odbrana titule i Kupa. Siguran sam da ćemo ostvariti zacrtano. U karijeri sam u 95 odsto slučajeva postigao više nego što se od mene očekivalo", mirno je konstatovao Grant.


Navijači Partizan izgubili su poverenje u Granta, ako su ga ikada i imali. Završetak prolećne premijere u Humskoj bio je više nego mučan. Izraelac je na neprimeren način ispraćen s terena. Horom zvižduka, salvom uvreda, kao i kišom upaljača i ostalih tvrdih predmeta. Do tunela su morali čak da ga isprate redari, ali dan kasnije Grant je bio spreman da se našali na svoj račun.


"Rekli su mi da je sve to, s upaljačima i ostalim stvarima, deo tradicije ovde u Srbiji. Da li sam to prihvatio? Nisam, jer sam nepušač. Nekad sam bio navijač, znam kako se oni osećaju zato što nismo pobedili u dve utakmice. Normalno je da budu nezadovoljni. Nemam zamerki na ponašanje publike, osim na ono što se dogodilo Lazaru Markoviću (ošamario ga navijač, prim. aut). Čuo sam da su mi govorili da idem kući, ali sve je to deo igre. Nemam više 30 godina. Video sam svašta u fudbalu. Da je samo jedna lopta ušla, sad bi svi pričali drugačije", istakao je Izraelac.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 12.03.2012. 14:43
Pa vec je postao legenda Zvezdinih navijaca..ne treba da bude skroman...xexe....A jel ugovor na 5 god..?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online