Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 05.03.2012.
17:14
Beta A

LŠ: Zenit brani gol, Arsenal juri četiri

Fudbaleri Zenita i Milana pokušaće sutra u Lisabonu i Londonu da sačuvaju prednost iz prvih utakmica i obezbede plasman u četvrtfinale Lige šampiona.

Nada se čudu u Londonu - Arsen Venger

Zenit je u Sankt Peterburgu pobedio Benfiku sa 3:2, dok je Milan takođe kao domaćin bio bolji od Arsenala sa ubedljivih 4:0.

Trener Milana Masimilijano Alegri kazao je da i pored velike prednosti iz prvog meča, njegov tim još nije obezbedio prolaz u narednu rundu.

"Moraćemo da igramo još bolje nego u prvom meču. Znamo da će biti teško, bez obzira na prednost koju imamo", rekao je Alegri za klupski sajt.

Njegov kolega iz londonskog kluba Arsen Venger kazao je da njegovi igrači moraju da "veruju u čudo".

"Na prvi pogled deluje nemoguće, ali igrači moraju da veruju da su sposobni da nemoguće naprave mogućim. Nikada se ne zna u fudbalu... Nemamo šta da izgubimo", rekao je Venger britanskim medijima i dodao da će za sutrašnju utakmicu "možda napraviti neke promene u timu".

"Videćemo da li možemo da ih pritisnemo i pokušamo da postignemo golove".

Trener Benfike rekao je da njegovi igrači posle poraza u gradskom derbiju od Porta sa 3:2 moraju da "nastave dalje" i pokušaju da pobede Zenit.

"Ulazimo u duel sa Zenitom u situaciji koja nije dobra po nas, ali takav je život. Igrači osećaju da su nezasluženo poraženi od Porta, ali hajde da vidimo da li tim može da se oporavi i pobedi Zenit. Mislim da možemo da se nadamo prolazu dalje", rekao je Horhe Hesus portugalskim medijima.

Lazović polomio ruku, ali otputovao u Lisabon

 

Fudbaler Zenita Danko Lazović polomio je ruku, ali se našao u avionu koji je odleteo za Lisabon, gde ruski klub sutra igra revanš osmine finala Lige šampiona sa Benfikom.

 

Srpski napadač je na aerodromu pojavio sa zavijenom levom rukom, a prema informacijama iz Zenita on će trenirati sa ekipom u glavnom gradu Portugala, a u slučaju dozvole lekara Lazović bi mogao da nastupi noseći longetu.

Zenit će u Lisabonu igrati bez povređenog igrača sredine terena Danija, dok Andrej Aršavin koji se vratio u klub na pozajmicu iz Arsenala nema pravo nastupa, pošto je već igrao za londonski tim.

Ekipa koju trenira Italijan Lučano Spaleti, takođe je, prošlog vikenda igrala derbi u domaćem prvenstvu. Zenit je gostovao u Moskvi kod CSKA sa kojim se bori za titulu, a meč je završen bez pobednika - 2:2.

"Utakmica sa CSKA je bila najvažnija od kada sam ja trener Zenita, a meč sa Benfikom je najvažniji u klupskoj istoriji", rekao je Spaleti posle ruskog derbija.

Utakmice Arsenala - Milan i Benfika - Zenit počeće u 20.45 časova u utorak.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online