Subota 11. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 19.02.2012.
10:29
P. Bajić - Vesti A

Biće pobeda kao na traci

Među brojnim pojačanjima crveno-belih ove zime je i Marko Mirić (24). Doskorašnji vezista Spartaka Zlatibor vode i reprezentativac Srbije još prilikom stavljanja potpisa na trogodišnju vernost je istakao da je svestan da "nije lako nositi dres najtrofejnijeg kluba", ali i da čvrsto veruje u svoje kvalitete i da u suprotnom ne bi ni dolazio.

Odmah je Mirić spomenuo i da se nada da će što pre osvojiti neki trofej sa crveno-belima.

A, svi putevi ka trofejima ovog proleća vode preko večitog rivala. I dok šampionska titula izgleda veoma daleko na minusu od deset bodova, u Kupu Srbije ih od trofeja dele još dva koraka - dvomeč sa Partizanom i finalna utakmica.

"Utakmice sa crno-belima su uvek jedinstvene. Ne mogu da se upoređuju sa drugim i jedva čekam da osetim atmosferu večitog derbija. Do sada sam imao sreće protiv Partizana, dao sam dva gola tom klubu. Ipak, sve to je daleko iza mene i sve bih menjao za samo jedan pogodak ovog proleća protiv istog rivala. Naravno, podrazumeva se da bude pobedonosni", rekao je Mirić, koji bi debi u dresu Crvene zvezde mogao da ima tokom prvog vikenda marta, kada na "Marakani" gostuje njegov doskorašnji klub Spartak Zlatibor voda, u prvom kolu Superlige u prolećnom delu sezone.


Dosadašnji učinak ekipe na prijateljskim utakmicama tokom priprema u Antaliji ne može da zadovolji sve one kojima su crveno-beli u srcu.

"Radi se veoma naporno, noge su teške i to je razlog zbog čega su izostali rezultati. Ipak, to ne treba da zabrinjava. Koliko se sećam, tokom letnjih priprema u Austriji moji saigrači su ostvarili sve pobede, a rezultati u šampionatu Srbije nisu bili po ukusu naših navijača. Neću ništa da obećavam, ali smo svakako izvukli pouke iz ovih poraza i znam da će Crvena zvezda u prolećnom delu sezone biti ona prava. Pobede će se nizati kao na traci. Lično, jedva čekam da osetim atmosferu na "Marakani" kao igrač Crvene zvezde", kaže Mirić.  

Navikava se na veliki klub


Mirić je stigao pred početak priprema, a posle Crne Gore ekipa se preselila u Tursku...
"Još prolazim period adaptacije na novu sredinu, jer je ovo za mene novi početak. Upoznajem saigrače, navikavam se na pravila velikog kluba i za sada nemam ni jednu zamerku. Prihvatio sam sistem rada koji forsira stručni štab sa trenerom Robertom Prosinečkim na čelu. Najbitnije je da je prošla ona početna trema, koja je normalna kada se dođe u ovako veliki klub", kaže iskusni fudbaler.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online