Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Utorak 17.01.2012.
16:35
Vestionline, sportal.rs A

Stanojević: Moj sistem je smetao Đuriću

Aleksandar Stanojević, sada već bivši trener Partizana, konačno je "otvorio dušu" i rekao sve šta se dešavalo u Humskoj prethodnih dana, meseci, godina...

Stanojević se pitao zašto nije smenjen posle Šamroka i izjava koje je tada dao, jer i one mogu da se podvedu pod kršenje Statuta.

"Desio se Šamrok za koji ne postoji opravdanje, svima je jasno, ali tada me nisu smenili jer sam govorio istinu. Imao sam viziju na tri godine, ali niko me nije slušao. Nije bilo sportskog direktora, sve je funkcionisalo sa predsednikom Đurićem, kao da je privatni klub. Stabilizovali smo ekipu posle Šamroka i napravio sam svoj trenerski doktorat, a to je da pričamo o Ligi šampiona posle samo tri meseca od eliminacije od Šamroka. Želi tim sa 11 igrača iz omladinske škole, sada ih imam osam. Tražiću pojačanje samo planski, sa ozbiljnom pripremom i skautingom.

A ne da me zove Đurić i kaže mi da ima igrača iz inostranstva. Takav sam Partizan želeo, stvarao se dok nisam smenjen. Sistem koji sam ja hteo da postavim smetao je Đuriću jer nije mogao da kontroliše prodaju", rekao je Stanojević i dodao:

"Posle moje izjave nakon poraza od Šamroka Branko Ružić, potpredsednik Partizana, priđe i kaže mi: 'Sale, nema potrebe ovolika frka i tenzija, ne vidim razlog za to. Moraš jednu stvar da shvatiš – mi smo četiri godine prvaci, ne moraš toliko da se nerviraš, možda ove godine i ne budemo prvaci, možda to nije u našem interesu’. To je meni rekao Branko Ružić u jednom restoranu u prisustvu Vjetrovića i Krstajića. Kako ja da reagujem na to i šta da kažem kada mi potpredsednik kaže da možda nećemo biti prvaci, jer nam možda nije u interesu?“.

Stanojević kaže da ne želi da se napada struka niti sistem.

"Sve to je posledica prerthodnog perioda gde nam je predsednik dovodio i odvodio igrače. Ne dam na sistem i ne dam na struku. Krstajić i ja nismo uspeli da se izborimo za sistem. Mene interesuje šta govori struka ili Partizanovi navijači, ostalo me ne zanima. Ništa me u životu ne interesuje osim fudbala i samo njime sam se bavio“, rekao je Stanojević i dodao da je Marko Mišković doveo Adiju preko Đurića.
 

"Đurić je rekao da moraju dva igrača da dođu, da ga je zvao Marko Mišković i da oni moraju da dođu. Da li je moguće da čovek koji je do juče bio u upravi Zvezde dovodi igrače? Istina, Adiju je doveo Marko Mišković, ja ga nisam doveo i nisam ga želeo. Želeo sam Tejga, ali ne i Adiju. Koji su razlozi zašto je on morao da dođe, a ja ga nisam želeo, to morate da pitate njih. Neka, nema problema što je Mišković iz suprotnog tabora, neka dovede igrače ako su dobri, ko ne želi dobre igrače, ali ne one koji ne žele da budu u službi sistema“, zaključio je Stanojević naglasivši da se više neće obraćati javnosti u vezi situacije u Partizanu.

POVEZANE VESTI

Utorak 17.01.2012. 17:50
Ти си први тренер Станоје!!!
Utorak 17.01.2012. 22:59
Dokle god nam idioti poput durica i karadzica budu u fudbalu necemo mi na zelenu granu,lopovi
Sreda 18.01.2012. 02:57
Svi ste vi ista g....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online