Ponedeljak 20. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 16.01.2012.
11:02
Vestionline A

Partizan počeo pripreme bez Vukića

Fudbaleri Partizana predvođeni novim trenerom Avramom Grantom počeli su danas pripreme u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu za prolećni deo sezone.

Avram Grant: Nadam se da ćemo svi uživati

Jedini igrač koji se nije pojavio na prozivci je Zvonimir Vukić, kojem je istekao ugovor sa crno-belima.

Predsednik Partizana Dragan Đurić rekao je da prednost od 10 bodova dosta znači, ali da klub mora da radi još više.

"Prednost na prvi pogled deluje velika, ali to ne mora ništa da znači. Moram da se zahvalim bivšem treneru na dosadašnjem radu. Stigao nam je novi šef stručnog štaba, on će završiti započeti posao i pokušati da uradi nešto više u Evropi", rekao je Đurić na okupljanju u Partizanovom sportskom centru.

Prvi čovek crno-belih, iako je to najavio u nedelju, danas nije želeo da priča o događajima koji su potresli klub u prethodnom periodu.

Šampion Srbije juče je potpisao ugovor na godinu i po dana sa izraelskim štručnjakom Avramom Grantom, koji je na prvom okupljanju rekao da najviše voli da priča na terenu.

"Želim da vam čestitam na dobro obavljenom poslu u prvom delu sezone, a sada će cilj biti da podignemo klub na viši nivo u Evropi. Naravno moramo da nastavimo sa onim što smo započeli u prvenstvu, pokušaću da vam pomogem svojim iskustvom i nadam se da ćemo svi uživati", poručio je Grant.

Partizan će u narednom periodu raditi u Beogradu, kasnije sledi selidba u Dubai, a završne pripreme odradiće u Turskoj.

Novinari izbačeni sa treninga Partizana!

 

Grupa novinara koja prati dešavanja u fudbalskom klubu Partizan izbačena je sa prvog treninga u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu! Posle uvodne reči predsednika FK Partizan Dragana Đurića i novog trenera Avrama Granta počeo je i prvi ovogodišnji trening crno-belih.

 

Međutim, posle 15-tak minuta obezbeđenje je prišlo novinarima i zahtevalo da napuste Sportski centar. Kada je zatraženo objašnjenje ko je to naredio, novinari nisu mogli da dobiju odgovor.

 

"Nema izjava zemljače i nema portparola", kratko je rekao šef obezbeđenja "Zemunela" pre nego što je grupa novinara izbačena.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 16.01.2012. 13:43
Ljudi, jel' moguce da blago-telecoj frizuri niko nemoze nista...? IDI DJUBRE LOPOVSKO PROKLETO TI I SEME I ROD !!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online