Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 10.01.2012.
10:02
mozzartsport.com A

Biševac: PSŽ može da kupi koga hoće!

Zimski prelazni rok u Evropi polako se zahuktava, a u centru pažnje je Pari Sen Žermen, koji je, otkako je dobio nove gazde (Katarski investicioni fond - QIA), postao ozbiljan igrač na tržištu Starog kontinenta.

Na izvoru informacija je i jedan Srbin, Milan Biševac, koji je za Mozzart Sport govorio o planovima Svetaca u zimskom prelaznom roku, novom treneru Karlu Anćelotiju, životu u Gradu svetlosti...


"Ma pravo da vam kažem, sve što znam - znam iz novina. Eto, na primer, za Bekama je sve bilo spremno, čak i dresovi su odštampani, ali onda je presudila želja njegove porodice da ostanu u SAD-u jer su se tamo lepo uklopili. Voleo bih da dođu i Kaka, i Pato. Što da ne? Gazde su toliko bogate da mogu da kupe koga hoće. Mogu slobodno da se mere s vlasnicima Mančester Sitija. Na minulom kupu u Dohi bili smo smešteni u jednom njihovom hotelu, koji ima čak 54 nivoa, viši je i od Ajfelovog tornja…", impresioniran je Biševac.

Iako Sveci drže čelnu poziciji Lige 1, dosadašnji trener Antoan Kombuare je smenjen, a na njegovo mesto je došao čuveni Italijan Karlo Anćeloti.

"Kombuarea je izgleda koštala eliminacija iz Evrope, ali on kao da je predosećao šta će se dogoditi, pošto nam je sve vreme govorio da budemo mirni i da ne dozvolimo da na nas bilo šta utiče. A Anćeloti je veliki trener, ima svoj način igre, dobre i zanimljive treninge, voli da mu bekovi igraju visoko, kao u Čelsiju. Prvog dana 2012. odmah sam naleteo na njega u klubu. Sve nas zna - i ko smo, i odakle smo. Prilikom pozdravljanja rekao mi je: 'Srbin, kao Ivanović'."

Biševac, zanimljvo, živi u "suvom" centru Pariza - na Jelisejskim poljima.

"Kada sam se selio iz Valensijana rekao sam sebi: 'Ako ću da živim u Parizu, onda hoću da budem baš u Parizu, a ne negde na periferiji, gde u poslednje vreme svi beže.' Našao sam stan na čuvenim Jelisejskim poljima i odgovara mi za pravi porodičan život. Diznilend je udaljen koliko i Kalemegdan većini ljudi u Beogradu, luka gde su smešteni brodovi koji plove po reci Seni pet minuta, Ajfelov toranj tri minuta, Trijumfalna kapija je na minut…"

Kada je u pitanju status srpskog štopera, njega je povreda omela da odigra više utakmica tokom jeseni, ali čim se oporavio od nje čekalo ga je mesto u prvih 11 Svetaca.

"Pari sen Žermen čeka titulu 20 godina, sada je mnogo uloženo u tim, pa je logično da je pritisak veliki. Ali meni to ne smeta, čak bolje funkcionišem kada je prisutna ta presija, kada treba biti konstantno koncentrisan... Čast mi je što sam de ovako velikog projekta, a još veća čast će mi biti u maju, kada, nadam se, budemo slavili titulu s navijačima u centru Pariza", kaže Biševac.

Utorak 10.01.2012. 13:04
gospodo Disneyland je udaljen od pariza 30 KM. zasto navodite netacne informacije...?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online