Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Petak 06.01.2012.
18:13 >> 20:09h
Vestionline, Beta A

Stanojević ostaje trener Partizana!

Aleksandar Stanojević je razgovarao je sa rukovodstvom kluba i postignut je obostrani sporazum, pošto ističe predviđeni rok da potvrdi ostaje li na kormilu ekipe crno-belih.

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević ostaje na toj dužnosti, potvrdili su zvaničnici aktuelnog državnog prvaka.

Stanojević je razgovarao je sa rukovodstvom kluba i postignut je obostrani sporazum, pošto ističe predviđeni rok da potvrdi ostaje li na kormilu ekipe crno-belih.

Mladi stručnjak je ranije, nakon smene sportskog direktora Mladena Krstajića, najavio da će podneti ostavku.

Krstajić je u četvrtak javno pozvao Stanojevića i trenera klupske filijale Teleoptika, Vuka Rašovića, da ostanu na svojim pozicijama "u interesu Partizana".

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da želi da ostane u klubu i da je o tome obavestio člana Upravnog odbora kluba Alberta Nađa.

"Moj lični stav je da završim započeto. Savetovao sam se bliskim ljudima, osobama koje verujem. Drago mi je da imam podršku ljudi koji vole Partizan. Mi svi moramo uvek da budemo samo u službi Partizana!", naveo je Stanojević u pisanoj izjavi dostavljenoj agenciji Beta.

"Hoću da nastavim tamo gde sam stao, neću da stajem na pola puta. Ja sam samo trener i želim ovu ekipu da vodim do nove duple krune", zaključio je Stanojević.

On je prošlog meseca najavio da će napustiti klub pošto je Upravni odbor Partizana otpustio sportskog direktora Mladena Krstajića.

Doskorašnji sportski direktor Partizana Krstajić juče je rekao da trener prvog tima Stanojević i šef stručnog štaba Teleoptika Vuk Rašović, koji je takođe najavio ostavku, "moraju da ostanu u klubu".

Uprava Partizana smenila je u decembru Mladena Krstajića sa mesta sportskog direktora zbog javnog kritikovanja predsednika kluba i dela rukovodstva.

POVEZANE VESTI

Petak 06.01.2012. 22:22
Ha ha ha .... ''spanska serija'' se nastavlja,u sledecoj epizodi videcete jos jedan povratak na maminu sisu, ..... ne budite nestrpljivi,uskoro stizu nove epizode jos zanimljivije ...a ha ha ha ha ha..a ha ha .....
Petak 06.01.2012. 20:46
Smrdo,sto ne odrzis obecanje?
Petak 06.01.2012. 22:04
Tvoja rec ne vredi nista. Nijadan covek sa dostojanstvom ne bi to pogazio.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online