Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 30.12.2011.
12:02
E. V. A

Biće Matija novi Vidić

"Veoma je mlad, međutim, igra na visokom nivou, svi ga hvale i prezadovoljni su", kaže Jovetić o Nastasiću.

Fudbalska reprezentacija Srbije nedavno je ostala bez Nemanje Vidića. Ali, uskoro će dobiti novog. Tako bar tvrdi jedan od najboljih crnogorskih fudbalera Stevan Jovetić.

On svakodnevno ima priliku da se uveri u potencijal mladog defanzivca Matije Nastasića (18), koji nažalost nikada nije zaigrao fudbal na našim terenima.
Biser kojeg je Partizan prodao i pre nego što je zabeležio jedan seniorski nastup u crno-belom dresu počinje da gradi karijeru u Firenci.

Da će to biti velika karijera, ističe još jedan bivši partizanovac Stevan Jovetić.


"Jeste, sve nas je impresionirao. Igra odlično. Mislio sam da će mu biti potrebno mnogo više vremena dok se navikne, dobije šansu i ustali se u postavu, ipak je on veoma mlad, 1993. godište. Međutim, igra na visokom nivou, sve do sada bilo je odlično, svi ga hvale i prezadovoljni su. Samo neka nastavi ovako i za njega nema zime", kaže popularni Pujo i dodaje:  "Biće novi Nemanja Vidić, siguran sam!"


Njih dvojicu donedavno trenirao je Siniša Mihajlović, ali je mladi srpski trener dobio otkaz zbog promenljivih rezultata na početku druge sezone u Fiorentini. Sada je glavni kandidat za mesto selektora reprezentacije Srbije. Jovetić misli da bi to bio pun pogodak.

"Siniša je odličan trener. Za vreme njegove prve godine nismo stigli na samom terenu da sarađujemo zbog moje povrede. Žao mi je što je otišao jer krivica sigurno nije njegova. Lakše je dati otkaz treneru, jednom čoveku, nego promeniti 25 igrača. Hoću da kažem da smo svi bili krivi za slabije rezultate, a ne samo Siniša", rekao je Jovetić.

"Bilo bi super da postane selektor Srbije, ponavljam da je Siniša odličan. Siguran sam da bi Srbija s njim imala uspeha".


Gde će, jednog dana, kada za to dođe vreme, da završi karijeru - u Partizanu ili Mladosti iz Podgorice, odakle je krenuo?

"Sigurno ću se vratiti u Partizan jednog dana. To želim i moraću to da uradim. Bilo bi lepo kad bih makar jednu ili dve utakmice odigrao i za Mladost, baš iz tog razloga koji ste pomenuli jer sam odatle krenuo. Ali, Partizan je obaveza", poručio je iz Firence Jovetić. 

Drago mi je zbog Lazara


Navijači Partizana trenutno imaju novog ljubimca - Lazara Markovića - kojeg po potencijalu i mašti porede upravo sa Jovetićem.
"Nismo se upoznali, ali kontaktiramo ponekad preko Fejsbuka. Gledao sam ga na jednom turniru u Empoliju, baš sam išao zajedno s Gulanom. Meni je drago zbog tog poređenja, ali i zbog toga što je Partizan ponovo napravio takvog igrača. Lazar igra zrelo, odličan je, kompletan, samo da nastavi pravilno da se razvija, a u Partizanu to može", kaže Jovetić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online