Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Četvrtak 29.12.2011.
19:21
Vestionline, Beta A

Nađ "menja" Krstajića, Bjeković razrešen

Upravni odbor Partizana odlučio je da sa mesta savetnika predsednika smeni Nenada Bjekovića, kao i da šira ovlašćenja da dosadašnjem koordinatoru za sportska pitanja Albertu Nađu.

Albert Nađ dobio od UO Partizana šira ovlaštenja

Upravni odbor fudbalskog kluba Partizan postavio je danas Alberta Nađa na funkciju "koordinatora za sva sportska pitanja", posle smene sportskog direktora Mladena Krstajića i najavljene ostavke trenera Aleksandra Stanojevića.

UO je posle zasedanja u Beogradu objavio i da je smenio nekadašnjeg sportskog direktora Nenada Bjekovića sa mesta savetnika predsednika.

U saopštenju izdatom posle sednice navodi se da su optužbe koje je juče izneo Krstajić neosnovane i da se klub neće upuštati u polemiku sa svojim bivšim igračem i funkcionerom, jer bi "to bilo daleko ispod renomea kluba".

UO je objavio i da je ovlastio radnu grupu da izradi konačni nacrt novog statuta do polovine januara, kao i da će izveštaj o radu podneti "organima koji su za to nadležni".

Krstajić se u poslednje dve nedelje upustio u žestok verbalni okršaj sa predsednikom Draganom Đurićem, a njih dvojica su razmenili teške optužbe. UO je zbog toga u ponedeljak smenio Krstajića, zbog čega je povlačenje objavio i trener Stanojević, kao i trener Teleoptika Vuk Rašović.

Nađ: Nisam naslednik Krstajića


"Ništa se nije promenilo, radiću isti posao kao i do sada. Neću se baviti prelaznim rokom, neću donositi odluke, već ću gledati utakmice i davati savete. U ovoj komisiji nalaze se još dva člana. Mi smo samo prelazno rešenje dok se ne imenuje novi sportski direktor", istakao je Nađ za Sportal.

 

Krstajićev naslednik morao bi da bude poznat uskoro, kako bi bio izabran i novi trener u predvečerje prelaznog roka i početka priprema za prolećnu polusezonu.

 

"Moramo što pre da pronađemo rešenja. To sam i rekao na Upravnom odboru. Po Statutu Upravni odbor bira sportskog direktora, a on trenera. Na današnjoj sednici nije, međutim, bilo reči ko bi mogao da bude novi šef stručnog štaba", zaključio je Nađ.

POVEZANE VESTI

Petak 30.12.2011. 01:01
Ovaj kako je krenuo pocece i rukovodstvo zvezde da smenjuje. Kompleksas obican nepismen. Ima samo svoj ego i nista vise. Takvih je dosta u Srbiji i dok se s takvima ne rascisti nema nista od sporta i od drzave . Ko nece milom zna se.
Petak 30.12.2011. 14:24
I UAA PARTIZAN I UAA PARTIZAN ........................... PATLIDZAN PATLIDZAN PATLIDZAN
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online