Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Ponedeljak 26.12.2011.
19:04 >> 19:28h
Vestionline A

Smenjen Mladen Krstajić!

Nakon održane sednice UO FK Partizan odlučeno je da Mladen Krstajić nije više sportski direktor crno-belih.

Sednica UO Partizana počela je malo posle četiri sata i nakon više od dva sata razgovora i sučeljavanja mišljenja odlučeno je da se Mladenu Krstajiću prosledi otkaz, što je i želeo predsednik Partizana Dragan Đurić.

Sastanku je prisustvovao i Predsednik sportskog društva Partizan Duško Vujošević koji je na sednicu u “Zemunelo” došao u društvu Branka Ružića, kako bi pokušao da pomiri zaraćene strane i posreduje kako bi sve prošlo bez tektonskih potresa u fudbalskoj sekciji crno-belih. U tome očigledno nije uspeo, jer je malo pre kraja sastanka izašao iz sale i otišao iz Zemunela bez izjave.


Vest o smeni Krstajića preneo je član UO Ratomir Babić.

"Bila je to teška odluka, šta da se radi, život ide dalje", rekao je Babić.

Krstajić je pre nekoliko dana izneo niz kritika u javnost na račun predsednika kluba Dragana Đurića, koga je rukovodeće telo podržalo uručivši u ponedeljak otkaz dosadašnjem direktoru sportskog sektora.

Očekuje se da klub sazove vanrednu skupštinu, koja je inače zakazana za februar, na kojoj će se verovatno raspravljati o poverenju u predsednika Đurića, jer Krstajić navodno tu ima potrebnu većinu da ga smeni.

Trenutno nema najavljenog štrajka zaposlenih u klubu, a sve će biti jasnije za nekoliko sati kada je zakazano obraćanje Đurića medijima.

Sada ostaje da se vidi da li će trener Aleksandar Stanojević podneti ostavku, koju je najavio ukoliko Krstajić bude smenjen. Njegovim putem krenuće i trener Teleoptika Vuk Rašović.

Mladen Krstajić došao je na funkciju sportskog direktora Partizana u junu 2011.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 26.12.2011. 19:17
Дефинитивно пораз српског фудбала од стране фудбалске мафије!
Ponedeljak 26.12.2011. 20:25
Na inicijativu Krstajica Radosav Petrovic je dosao u Partizan a kada je igracki sazreo Partizan ga je prodao Blekburnu za 3 miliona eura!Clanovi uprave Fk Partizan su po meni doneli sramnu odluku.Oni zanemaruju njegove igracke i pre svega ljudske kvalitete kao i cinjenicu da je Krstajic miljenik grobara.Kritikovao je Djurica i dobio otkaz.ZNACI I DRUGI SU SE OSETILI PROZVANIM!
Ponedeljak 26.12.2011. 22:04
Велика штета за Партизан!У року 2 месеца,лети и Ђурић!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online